Hazır sistem

Berk..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Merhaba daha önce bir kaç konu açmıştım zaten ama bu sefer son. 30k kadar bütçeye monitör dahil sistem almam gerekiyor. Mimari program için kullanılacak. Modart yeni sistem çıkaracakmış ama tarihi belirsiz. Benim çok da vaktim kalmadı. 3070 altına düşmek istemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba daha önce bir kaç konu açmıştım zaten ama bu sefer son. 30k kadar bütçeye monitör dahil sistem almam gerekiyor. Mimari program için kullanılacak. Modart yeni sistem çıkaracakmış ama tarihi belirsiz. Benim çok da vaktim kalmadı. 3070 altına düşmek istemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Kargo süresi de olduğu için biraz aciliyeti var.

Son düzenleme:
KS

Berk..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Hocam monitör dahil 30k eğer yanlış yazdıysam kusura bakmayın. Sizin önerdiğiniz sistem 30k sadece
Kb yanlış anlamışım o zaman;

KS

Berk..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Kb yanlış anlamışım o zaman;
Hocam bu sistem nasıldır sizce?

Hocam bu sistem nasıldır sizce?
1tb ssd var hem

selim061

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13

Kargo süresi de olduğu için biraz aciliyeti var.
Not: Sepete ekledikten sonra promosyon kodu bölümüne (TEKNOYASAM-GAMING7) yaz 19,999tl 12 ay vade faksız ama kargo konusunda çok hızlı olduklarınız söyleyemem.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
KS

Berk..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Not: Sepete ekledikten sonra promosyon kodu bölümüne (TEKNOYASAM-GAMING7) yaz 19,999tl 12 ay vade faksız ama kargo konusunda çok hızlı olduklarınız söyleyemem.
Hocam teşekkür ederim ama ben çok anlamıyorum bu işlerden ve attığınız siteyi ilk defa gördüm. Belki çok iyidir ama GG itopya vb yerleri tercih ediyorum

Tercihinize bağlı benim attığım sistemde daha hızlı yazama hızı herhalde.
Tamam hocam o zaman. Ben kendi attığım sistemi tercih edeceğim. Ayın 1 ine kadar sürem var. Eğer modart bütçeme uyarsa onu uymazsa bu sistemi alacağım

selim061

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
12400f 3700de azda olsa dar boğaz yapar ama buda var. 3700 kartın hakkı en az intel 12600

Hocam teşekkür ederim ama ben çok anlamıyorum bu işlerden ve attığınız siteyi ilk defa gördüm. Belki çok iyidir ama GG itopya vb yerleri tercih ediyorum

Tamam hocam o zaman. Ben kendi attığım sistemi tercih edeceğim. Ayın 1 ine kadar sürem var. Eğer modart bütçeme uyarsa onu uymazsa bu sistemi alacağım
Tabi tercih sizin ben fikir olsun diye attım. Site etbis kayıtlı yeni bir firma gencer geyming gibi yakında duyulur.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336

Hocam modart %80 bütçene uyacak ve bu sistemlerden iyi bir sistem olacak kaçırma derim.

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
220
Random PC - Monitörlü

Hocam eyvallah uğraşmıssın ama asus sistem yapma şansın var mı

Asus maalesef parçalar henüz uygun değil. MSI sistemden de pişman olmazsın bu arada asusu aratmaz bile diye düşünüyorum uzun yıllar MSI sistem kullandım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri