Hazır Sistemde Ekran Kartının Ambalajının Açık Gelmesi

Kitat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Gaminggen üzerinden aldığım hazır sistemde ekran kartı demonte gönderildi. Kutuda bir hasar yok ancak içini açtığımda özel kutusundaki statik poşet açılmış ve onun içine değil de üzerine koyulmuş fanlar kutuyla temas ediyor. İade etmeli miyim yoksa bir sorun olmaz mı? Ekleme :Test ettikleri için açılıyormuş fakat poşetin içinde olmaması bir sorun yaratır mı?

Son düzenleme:

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
Gaminggen üzerinden aldığım hazır sistemde ekran kartı demonte gönderildi. Kutuda bir hasar yok ancak içini açtığımda özel kutusundaki statik poşet açılmış ve onun içine değil de üzerine koyulmuş fanlar kutuyla temas ediyor. İade etmeli miyim yoksa bir sorun olmaz mı? Ekleme :Test ettikleri için açılıyormuş fakat poşetin içinde olmaması bir sorun yaratır mı?
Ekran Kartını Cıkartıp Test Ediyorlar... Ve Poset nasıl bir sorun yaratabilir

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,548
poşet nasıl bir sorun yaratır knk? test etmesse sorun çıkarsa hoşunuza gidicekmi? gayet normal yaptıkları

KS

Kitat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hayır siz yanlış anladınız bilmediğim için soruyorum sadece. Çünkü hassas olduklarını öğrendim temas olur vs onun için sordum

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,548
Hayır siz yanlış anladınız bilmediğim için soruyorum sadece. Çünkü hassas olduklarını öğrendim temas olur vs onun için sordum
yani knk sana değil başkasına tilt olmuştum yok sorun olmaz poşet sadece saklarken uzun süre rengi falan solmasın diye k.b yani

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri