Hazır Sisteme Windows Kuruluyor Mu?

alperenui

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Soruyo başlığa yazdım galiba hazır sistem alicagım ve deneme surumu var kurulumu geliyor yoksa benmi kuruyorum?
Deneme sürümünü nasıl normal denemesiz sürümü yapabilirim video atma şansınız varmı veya anlatma.

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139
Soruyo başlığa yazdım galiba hazır sistem alicagım ve deneme surumu var kurulumu geliyor yoksa benmi kuruyorum?
Deneme sürümünü nasıl normal denemesiz sürümü yapabilirim video atma şansınız varmı veya anlatma.
Windows deneme sürümü kurulu olarak geliyor hocam. Basit bir işlemle crackleyebilirsiniz ya da key alabilirsiniz.

KS

alperenui

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Windowsta key aktifleştirme kısmı var ordan giriyorsunuz alacağınız site konusunda değişir hocam. 50 tlyede key var 1500 tlyede.
Keylerin garantisini yani dogru olma olasılığı paraya goremi çünkü stabil degil

Windowsta key aktifleştirme kısmı var ordan giriyorsunuz alacağınız site konusunda değişir hocam. 50 tlyede key var 1500 tlyede.
Bide hangi deneme surumu gelirse o denemenin key ini alacagim demi yani windows 11 geldi diyelim 11 in key ini alacagim

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Öncelikle vatan bilgisayar ve monster harici bir yerden alıyorsanız Windows kurulu geliyor. Key girilmediği için etkinleştirmeniz gerekiyor. İnternet üzerinden Amazon, EPTTAVM, n11 vs gibi yerlerden key alıp etkinleştirme yapabilirsiniz. Satıcılar etkinleştrmeyi nasıl yapacağınızı mail olarak size iletyorlar.

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139
Keylerin garantisini yani dogru olma olasılığı paraya goremi çünkü stabil degil

Bide hangi deneme surumu gelirse o denemenin key ini alacagim demi yani windows 11 geldi diyelim 11 in key ini alacagim
O size kalmış hocam windows 11 geliyorsa format atıp windows 10 dönülebilir onun keyini alıp windows 10 kullanabilirsiniz. Arkadaşın dediği gibi bir çok platformda satışı mevcut keylerin ordan alın aktifleştirme kısmı çok kolay.

KS

alperenui

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Öncelikle vatan bilgisayar ve monster harici bir yerden alıyorsanız Windows kurulu geliyor. Key girilmediği için etkinleştirmeniz gerekiyor. İnternet üzerinden Amazon, EPTTAVM, n11 vs gibi yerlerden key alıp etkinleştirme yapabilirsiniz. Satıcılar etkinleştrmeyi nasıl yapacağınızı mail olarak size iletyorlar.
Bu kasaya hangi windows geliyor

KS

alperenui

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Bu site olurmu

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
58
Vatanda kurulu gelmiyor diye biliyorum. Bana kurulu gelmemişti. İkinci bir pc ve flash varsa Rufus veya windows media creation tool ile kolaylıkla kurulum yapabilirsiniz. Key olayı da arkadaşların dediği gibi sitelere göre fiyatlar değişiyor. Aldığım bir site vardı ancak şu an linkini bulamadım, 30 TL civarına almıştım sanırım. Google'da biraz aratın, forumlarda önerilen güvenilir bir yerden satın alın. Windows 10 PRO satın alıp eğer yükseltmek isterseniz 11'e yükseltebilirsiniz.

k0opaenks

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
139

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Bu site olurmu
Bu siteden alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım. Etkinleştirme kısmında hata veriyor ve onay kodu ile etkinleştirme yapıyorsunuz. Nasıl yapacağınızı anlatan bir rehber maili yada WhatsApp üzerinden size ulaşıyorlar.

Lisansbudur, yazılımbudur gibi sitelerden alışverişim oldu. Sadece sanal kart üzerinden alışveriş yapmanızı tavsiye ederim.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Bu site olurmu
olur hocam ama o kadar para vermene gerek yok lisansondan 2 defa aldım win10 pro win11 pro ikiside sorunsuz çalıştı halen kullanıyorum whatsapptan kodu gönderiyorlar direk hızlı bir şekilde

istersen bu da var bu satıcıyı bilmiyorum ama yorumlar olumlu
fakat ürünü aldıktan 2 saat sonra kullanmanız gerek

KS

alperenui

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
olur hocam ama o kadar para vermene gerek yok lisansondan 2 defa aldım win10 pro win11 pro ikiside sorunsuz çalıştı halen kullanıyorum whatsapptan kodu gönderiyorlar direk hızlı bir şekilde

WhatsApp dan nasıl yapicagimi diyolarmi

Bide attığım sistem wimdows kac la geliyor arkadaş 11 demiş ama sendende duyiyim

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
WhatsApp dan nasıl yapicagimi diyolarmi

Bide attığım sistem wimdows kac la geliyor arkadaş 11 demiş ama sendende duyiyim
onu bilemeyiz genelde 10 kuruyorlar ama orası önemli değil illa öğrenmek istersen iletişime geç nasıl yapılacağına gelirsekte pek bir olayı yok windows ayarlarından ürün etkinleştirmeye gelip attıkları kodu yapıştırıyorsun bitiyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri