Windows deneme sürümü kurulu olarak geliyor hocam. Basit bir işlemle crackleyebilirsiniz ya da key alabilirsiniz.Soruyo başlığa yazdım galiba hazır sistem alicagım ve deneme surumu var kurulumu geliyor yoksa benmi kuruyorum?
Deneme sürümünü nasıl normal denemesiz sürümü yapabilirim video atma şansınız varmı veya anlatma.
Key i hangi siteden alıcam ve aldıktan sonra nereye giricemWindows deneme sürümü kurulu olarak geliyor hocam. Basit bir işlemle crackleyebilirsiniz ya da key alabilirsiniz.
Windowsta key aktifleştirme kısmı var ordan giriyorsunuz alacağınız site konusunda değişir hocam. 50 tlyede key var 1500 tlyede.Key i hangi siteden alıcam ve aldıktan sonra nereye giricem
Keylerin garantisini yani dogru olma olasılığı paraya goremi çünkü stabil degilWindowsta key aktifleştirme kısmı var ordan giriyorsunuz alacağınız site konusunda değişir hocam. 50 tlyede key var 1500 tlyede.
Bide hangi deneme surumu gelirse o denemenin key ini alacagim demi yani windows 11 geldi diyelim 11 in key ini alacagimWindowsta key aktifleştirme kısmı var ordan giriyorsunuz alacağınız site konusunda değişir hocam. 50 tlyede key var 1500 tlyede.
O size kalmış hocam windows 11 geliyorsa format atıp windows 10 dönülebilir onun keyini alıp windows 10 kullanabilirsiniz. Arkadaşın dediği gibi bir çok platformda satışı mevcut keylerin ordan alın aktifleştirme kısmı çok kolay.Keylerin garantisini yani dogru olma olasılığı paraya goremi çünkü stabil degil
Bide hangi deneme surumu gelirse o denemenin key ini alacagim demi yani windows 11 geldi diyelim 11 in key ini alacagim
Öncelikle vatan bilgisayar ve monster harici bir yerden alıyorsanız Windows kurulu geliyor. Key girilmediği için etkinleştirmeniz gerekiyor. İnternet üzerinden Amazon, EPTTAVM, n11 vs gibi yerlerden key alıp etkinleştirme yapabilirsiniz. Satıcılar etkinleştrmeyi nasıl yapacağınızı mail olarak size iletyorlar.
Windows 11 deneme sürümü geliyor olması lazım hocam.Bu kasaya hangi windows geliyorITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Öncelikle vatan bilgisayar ve monster harici bir yerden alıyorsanız Windows kurulu geliyor. Key girilmediği için etkinleştirmeniz gerekiyor. İnternet üzerinden Amazon, EPTTAVM, n11 vs gibi yerlerden key alıp etkinleştirme yapabilirsiniz. Satıcılar etkinleştrmeyi nasıl yapacağınızı mail olarak size iletyorlar.
Site konusunda hiçbir fikrim yok ilk defa duyuyorum.Bu site olurmuWindows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
Bu siteden alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım. Etkinleştirme kısmında hata veriyor ve onay kodu ile etkinleştirme yapıyorsunuz. Nasıl yapacağınızı anlatan bir rehber maili yada WhatsApp üzerinden size ulaşıyorlar.Bu site olurmuWindows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
olur hocam ama o kadar para vermene gerek yok lisansondan 2 defa aldım win10 pro win11 pro ikiside sorunsuz çalıştı halen kullanıyorum whatsapptan kodu gönderiyorlar direk hızlı bir şekildeBu site olurmuWindows 10 Pro Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
WhatsApp dan nasıl yapicagimi diyolarmiolur hocam ama o kadar para vermene gerek yok lisansondan 2 defa aldım win10 pro win11 pro ikiside sorunsuz çalıştı halen kullanıyorum whatsapptan kodu gönderiyorlar direk hızlı bir şekilde
Windows 10 Pro Dijital 32-64 Bit Lisans Anahta - PttAVM.com - 2024
Windows 10 Pro Dijital 32-64 Bit Lisans Anahtarı Windows 10 Pro Dijital 32-64 Bit Lisans Anahtarı - 2024www.pttavm.com
istersen bu da var bu satıcıyı bilmiyorum ama yorumlar olumlu
fakat ürünü aldıktan 2 saat sonra kullanmanız gerekWindows 10 Pro 32 64 Bit Destekli Türkçe Lisan - PttAVM.com - 2024
Windows 10 Pro 32 64 Bit Destekli Türkçe Lisans Anahtarı Windows 10 Pro, Windows 10 Pro key, Win 10 key, Windows 10 key, windows 10 lisans, win10lisans, windows 10 pro lisans, win 10 pro key, PTTAVM Güvencesiyle. - 2024www.pttavm.com
Bide attığım sistem wimdows kac la geliyor arkadaş 11 demiş ama sendende duyiyimolur hocam ama o kadar para vermene gerek yok lisansondan 2 defa aldım win10 pro win11 pro ikiside sorunsuz çalıştı halen kullanıyorum whatsapptan kodu gönderiyorlar direk hızlı bir şekilde
Windows 10 Pro Dijital 32-64 Bit Lisans Anahta - PttAVM.com - 2024
Windows 10 Pro Dijital 32-64 Bit Lisans Anahtarı Windows 10 Pro Dijital 32-64 Bit Lisans Anahtarı - 2024www.pttavm.com
istersen bu da var bu satıcıyı bilmiyorum ama yorumlar olumlu
fakat ürünü aldıktan 2 saat sonra kullanmanız gerekWindows 10 Pro 32 64 Bit Destekli Türkçe Lisan - PttAVM.com - 2024
Windows 10 Pro 32 64 Bit Destekli Türkçe Lisans Anahtarı Windows 10 Pro, Windows 10 Pro key, Win 10 key, Windows 10 key, windows 10 lisans, win10lisans, windows 10 pro lisans, win 10 pro key, PTTAVM Güvencesiyle. - 2024www.pttavm.com
onu bilemeyiz genelde 10 kuruyorlar ama orası önemli değil illa öğrenmek istersen iletişime geç nasıl yapılacağına gelirsekte pek bir olayı yok windows ayarlarından ürün etkinleştirmeye gelip attıkları kodu yapıştırıyorsun bitiyorWhatsApp dan nasıl yapicagimi diyolarmi
Bide attığım sistem wimdows kac la geliyor arkadaş 11 demiş ama sendende duyiyim