Hazır Sistemlerler İçersisinden Sizin Tercihiniz Ne Olurdu?

aalkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Herkese selamlar, aşağıdaki gibi bir sistemi, aynı sistemin rx 6650 olanıyla arasında kalıp sipariş vermiştim şuanda hazırlanma aşamasında görülüyor.Bu sistem aslında itopyadaki Mentor Fox Sistemi thermaltake s200 550w ile upgrade edilmiş hali.
1684875276244.png

Bugün yeni bir sistem dikkatimi çekti. Sizce iptal edip alınabilir mi? Daha iyi olur mu, kasa seçenekleri ile birlikte değerlendirirsek? Fiyatı aynı geliyor çünkü benim upgrade edilmiş halimle.
altarnetif sistem

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Herkese selamlar, aşağıdaki gibi bir sistemi, aynı sistemin rx 6650 olanıyla arasında kalıp sipariş vermiştim şuanda hazırlanma aşamasında görülüyor.Bu sistem aslında itopyadaki Mentor Fox Sistemi thermaltake s200 550w ile upgrade edilmiş hali.
Ekli dosyayı görüntüle 21514

Bugün yeni bir sistem dikkatimi çekti. Sizce iptal edip alınabilir mi? Daha iyi olur mu, kasa seçenekleri ile birlikte değerlendirirsek? Fiyatı aynı geliyor çünkü benim upgrade edilmiş halimle.
altarnetif sistem
Bence iptal etme iptal sürecin gerçekleşene kadar baktığın sistemlerin stokları bitebilir fiyatlar artabilir aldığın 3060 sistem güzel.

KS

aalkan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Modart M11 sistemi 12400f ile alın.
bütçeyi aşıyor maalesef :)

Bence iptal etme iptal sürecin gerçekleşene kadar baktığın sistemlerin stokları bitebilir fiyatlar artabilir aldığın 3060 sistem güzel.
evet aldığım sistem de içime sindi, dediğiniz gibi iptal ve karttan çekilen tutarın iadesi derken uzun sürebiliri.

Ama yine de kağı üstünde diğer sistem daha f/p geldi, kasada ya da upgrade yapmak gerekli değilse.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri