Yardım Haziran 2023 - 2K (2560 × 1440) - Monitör Önerisi

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
🔘2k (2560 × 1440)
🔘En az 100hz tercihim ve yukarısı tabiki olabilir
🔘IPS panel
🔘Curved olmasın
🔘Gecikme değeri (Ms) benim için önemli değil

Yakın bir arkadaşım için monitör bakıyoruz. Monitör konusunda çok kararsız kaldık ve piyasada çok seçenek olmadığını da gördük(Özellikle 2k modellerinde) zaten fiyatlar bildiğiniz üzere. Yukarıda belirttiğim nitelikleri sağlayacak f/p önerileriniz nedir ? Bütçe için söyleyebileceğim aslında bu aradığım özelliklerden karşılayabilecek en ucuz ürünü bulmaya çalışıyorum.

Şimdiden yardımcı olan ve olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım :)

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
🔘2k (2560 × 1440)
🔘En az 100hz tercihim ve yukarısı tabiki olabilir
🔘IPS panel
🔘Curved olmasın
🔘Gecikme değeri (Ms) benim için önemli değil

Yakın bir arkadaşım için monitör bakıyoruz. Monitör konusunda çok kararsız kaldık ve piyasada çok seçenek olmadığını da gördük(Özellikle 2k modellerinde) zaten fiyatlar bildiğiniz üzere. Yukarıda belirttiğim nitelikleri sağlayacak f/p önerileriniz nedir ? Bütçe için söyleyebileceğim aslında bu aradığım özelliklerden karşılayabilecek en ucuz ürünü bulmaya çalışıyorum.

Şimdiden yardımcı olan ve olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım :)
bölgenizdeki mağazada varsa önerebilirim.

KS

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Aslında bu monitöre bakmıştık İstanbul'dayız ne yazık ki Ankara'da mağazasında satışı varmış galiba eh oraya git gel ₺800 ek masrafı çıkıyor birde

Yukarıda bahsettiğim monitör hakkında ne düşünürsünüz ?

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Aslında bu monitöre bakmıştık İstanbul'dayız ne yazık ki Ankara'da mağazasında satışı varmış galiba eh oraya git gel ₺800 ek masrafı çıkıyor birde

Yukarıda bahsettiğim monitör hakkında ne düşünürsünüz ?
güzel monitör satıcı olarak n11de mevcut

KS

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Bu monitörler haricinde başka monitör bulamadık ne yazık ki. Stoklarda bir sıkıntı filan mı var piyasada bu kadar az seçenek olması gerçekten çok ilginç

LG monitörü PTT AVM'de var site güvenilir midir acaba ? Daha önce oradan alışveriş yapan oldu mu ?

Son düzenleme:

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Bu monitörler haricinde başka monitör bulamadık ne yazık ki. Stoklarda bir sıkıntı filan mı var piyasada bu kadar az seçenek olması gerçekten çok ilginç

LG monitörü PTT AVM'de var site güvenilir midir acaba ? Daha önce oradan alışveriş yapan oldu mu ?
stoklarda sıkıntı var seçim öncesinde heryer 2k monıtor kaynıyordu.

KS

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Hımm anladım teşekkürler yardımınız için. O zaman yapacak bir şey yok bu iki seçenek arasından en oluru hangisi olabiliyorsa onun peşinden koşacağız galiba

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308

450cd ki bu mükemmel renk doygunluğu demek
Nano IPS
2k / 240hz
Panel üreticisi LG diye biliyoruz
Resmi espor takımı tarafından kullanılmış onaylı marka

Arkadaşım aldı efsane bişey diyor mükemmel monitör bayıldım dedi renkleri tepkimesi tazeleme oranı vs 10 numara diyor buna da bakabilirsin bence

seyfullah aktaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
yeni çıkmış özelliklere bak sana uyar mı f/p gibi duruyor

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114

Ptt avm ile alışverişim oldu güvenilir hocam

KS

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81

450cd ki bu mükemmel renk doygunluğu demek
Nano IPS
2k / 240hz
Panel üreticisi LG diye biliyoruz
Resmi espor takımı tarafından kullanılmış onaylı marka

Arkadaşım aldı efsane bişey diyor mükemmel monitör bayıldım dedi renkleri tepkimesi tazeleme oranı vs 10 numara diyor buna da bakabilirsin bence
Evet bunu görmüştük internette bir iki yere bakmıştık yorumlarda kötü yorum görünce birde ne olduğunu bilmediğimizden, güvenemediğimizden heh tamam diyerek dikkate çok almamıştık eğer siz öyle diyorsanız onu da listeye alıp inceleyelim tabi ki
Ptt avm ile alışverişim oldu güvenilir hocam
Hımm anladım çok teşekkürler. Eğer Lg almaya karır verirsek PTT AVM'den siparişini geçeriz.

evet güvenilir fajat bazı ürünler teşhir veya 2.el dikkat et

Her hangi bir yerinde teşhir ürün vb yazmamışlar herhalde öyle değildir veya ben gözden kaçırmış olabilir miyim ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri