Hdd'den Linux Silme

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Selam ssdimde de windows vardı hddde ise linux şimdi format attım windows yukledım gene ama hala acılısta lınux dragonu cıkıyor ve gec acılıyor pc bıcımlendırme bolumune baktıgımda 161 mb kullanıyor hala hdd napmam lazım seçim ekranıda gelmiyor direkt dragonu gecıyor

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Açılışta sistem Biostan Linux olan depolama birimini Boot ediyor. Bios menüye girip Windows un kurulu olduğu diski Boot menüde 1. sıraya alıp deneyin.

KS

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Açılışta sistem Biostan Linux olan depolama birimini Boot ediyor. Bios menüye girip Windows un kurulu olduğu diski Boot menüde 1. sıraya alıp deneyin.
Olmadı hocam biosa girmedi şu hatayı veriyor ve giremiyorum şuan pcye

Ve hddyi çıkartıncada geri giremiyorum şuan windowsa bittim.

Şu an tek çözüm tekrardan format atarak buldum formatlanıyor ama linux benim ssdye de girmiş sanırsam hdd çıkarılık ama hala dragon var kötü durumdayım help

Ekli dosyalar

• IMG_1543.jpeg
    IMG_1543.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 6
  • IMG_1543.jpeg
    IMG_1543.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246

Ve hddyi çıkartıncada geri giremiyorum şuan windowsa bittim.

Şu an tek çözüm tekrardan format atarak buldum formatlanıyor ama linux benim ssdye de girmiş sanırsam hdd çıkarılık ama hala dragon var kötü durumdayım help
Windows kurulu USB Belleği takıp CTRL + ALT + DELETE yaptığında ön yüklemeye geçmesi lazım kurulumu tamamlayıp sistemi açabilirsiniz, ön yüklemeye geçmiyorsa Hdd yi sök tak yapın format atmadan diski görüp Bilgisayarı açması lazım açmaz ise Bios menüye yönlendirmesi gerekiyor, yine olmuyorsa Bios Pilini sök tak yapman lazım. Son seçenek HDD nin birini söküp Bios menüye ulaşmak.

KS

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Windows kurulu USB Belleği takıp CTRL + ALT + DELETE yaptığında ön yüklemeye geçmesi lazım kurulumu tamamlayıp sistemi açabilirsiniz, ön yüklemeye geçmiyorsa Hdd yi sök tak yapın format atmadan diski görüp Bilgisayarı açması lazım açmaz ise Bios menüye yönlendirmesi gerekiyor, yine olmuyorsa Bios Pilini sök tak yapman lazım. Son seçenek HDD nin birini söküp Bios menüye ulaşmak.
Format attım hdd sökülü ama biosa giremiyorum şu an hiç bir kombinasyonla

Aha girdim biosa napcam şimdi hddde takılı

Son düzenleme:
KS

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Belki umursayanlar için son bilgi güncellemesi sanırsam Hdd çöp oldu çünkü takınca biosa girmeyi bırak göremiyorun hiç bişi hata veriyor hem hdd hem usb takılı olunca windowsuda kuramıyorum ssdye ssdyide tanımıyor çünkü ya bi yere götürüp düzeltmelerini isteyeceğim yada dıkşın yok edeceğim çünkü her şeyi denedim biosa girdim vs pc açılıyor gene bios atıyor falan fistan 480gb ssd ile yaşamaya devam etmek zorundayım hayırlı geceler dilerim!

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri