HDMI çalışmıyor

Furki07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim

Bende 2 monitör var 1 tanesi 165 hz Asus 1 tanesi Asus 60 hz monitör , 165 hz olan display porta bağlı hzyi tam alabilmem için ama ikinci monitörü HDMI bağladığım zaman siyah ekran geliyor ilklerde çalışıyordu zamanını tam bilmediğim bir sürede gitti format attım yinede düzelmedi 60 hzyi çevirici ile dp bağladığım zaman görüntüsü geliyor ama HDMI ya taktığımda siyah ekran kalıyor. Çok araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım beynim durdu artık bu olayı çözübilecek bir yiğit var mı.

Şimdiden teşekkür ederim..

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim

Bende 2 monitör var 1 tanesi 165 hz Asus 1 tanesi Asus 60 hz monitör , 165 hz olan display porta bağlı hzyi tam alabilmem için ama ikinci monitörü HDMI bağladığım zaman siyah ekran geliyor ilklerde çalışıyordu zamanını tam bilmediğim bir sürede gitti format attım yinede düzelmedi 60 hzyi çevirici ile dp bağladığım zaman görüntüsü geliyor ama HDMI ya taktığımda siyah ekran kalıyor. Çok araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım beynim durdu artık bu olayı çözübilecek bir yiğit var mı.

Şimdiden teşekkür ederim..
Monitör ayarlarından çıkış HDMI olarak mı seçili, kontrol eder misiniz?

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Dönüştürücü ile alakalı bir problem olabilir mi acaba?

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Dönüştürücü ile alakalı olabilir sorun. Dönüştürücüler zaten pek performans vermiyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri