Hector-PcHocası Sistemine Monitör Önerisi? (15 Ağustos 2022)

fthcilek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selam Dostlar,

Pc Hocasının yaptığı son sistemi satın aldım. Rtx 2060, Ryzen 5 4500 lük bu sisteme maks 4000 liralık monitör önerilerinizi alabilir miyim? ( tercihen 27'' ve 165 hz ama önerilerinize açığım)

Moderatörün son düzenlenenleri:

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Monitör önerileri;

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam curved olsa iyi olur ama illa da o olsun demiyorum. Bazı sitelerde curved ile ilgili olumsuz yorumlar da vardı da tam olarak emin olamıyorum
Yukarıdaki gigabyte ürün son 1 tane kaldı Çağdaş hocamın listesinde de var ben memnun kalacağınızı düşünüyorum hocam, kendim de curved kullanıyorum 27 inçte tatlı bir görüntüsü var. Bütçe el verse 2 k olsa çok daha güzel ama hd ile idare edicez artık napalım.

KS

fthcilek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Monitör önerileri;

Hocam ben de bunları seçmiştim 27 '' olarak, bunlar içinde eleyeceğiniz veya özellikle önerebileceğiniz var mı?

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
GameBooster bende tavsiye etmem, Asus,Gigabyte, AOC(itopya iade değişimde bazen uğraştırıyor), tercih edilebilir

KS

fthcilek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yukarıdaki gigabyte ürün son 1 tane kaldı Çağdaş hocamın listesinde de var ben memnun kalacağınızı düşünüyorum hocam, kendim de curved kullanıyorum 27 inçte tatlı bir görüntüsü var. Bütçe el verse 2 k olsa çok daha güzel ama hd ile idare edicez artık napalım.
Hocam şimdi sistem aşağı yukarı 25 ağustostan sonra gelecek ve ben ekranı 1 eylülden sonra alabilecek duruma geliyorum maddi olarak. Bu yüzden karar verdikten sonra ancak o dönem alabilirim şu an alamam.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam şimdi sistem aşağı yukarı 25 ağustostan sonra gelecek ve ben ekranı 1 eylülden sonra alabilecek duruma geliyorum maddi olarak. Bu yüzden karar verdikten sonra ancak o dönem alabilirim şu an alamam.
Anladım hocam, bütçe varsa güzel bir fırsattı o sebeple yazdım. Monitörler altından hızlı değerleniyor şu ara anlamadım sebebini.

KS

fthcilek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Anladım hocam, bütçe varsa güzel bir fırsattı o sebeple yazdım. Monitörler altından hızlı değerleniyor şu ara anlamadım sebebini.
Kesinlikle haklısınız şu an alabilecek olsam sabaha bırakmazdım gerçekten. Umarım 20 güne çok fazla zam gelmez :)

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Sağolun hocam benim de en çok ısındığım buydu. Ayrıca bir öneriniz var mı peki?
Valla Asusdan başka bi alttaki monitör var ama yine de Asus tercih ederdim herhalde ben.

KS

fthcilek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Valla Asusdan başka bi alttaki monitör var ama yine de Asus tercih ederdim herhalde ben.
Sağolun hocam öneri ve bilgileriniz için. Asusa şu an daha yakın gibiyim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri