HELP ME

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozan Aydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]ARKADAŞLAR ŞU SİSTEME KAÇ W PSU GEREKİR ELİMDE 400W VE 250W VAR[/font][/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]IŞLEMCİ: XEON X5460 3.16 GHZ[/font][/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]EKRAN KARTI: Gigabyte GT 1030[/font][/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]RAM:2 GB DDR3 1066 MHZ + 4 GB DDR3 1066 MHZ[/font][/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]HARDDİSK: 120GB + 200GB + 320 GB[/font][/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]ANAKART: G41T-AM[/font][/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]VE PSU ÖNERİR MİSİNİZ? VE BİRŞEY SORACAKTIM İŞLEMCİ ÇOK FAZLA ISINIR MI?[/font][/font]

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Sisteme bir soğutucu şart elinizde 400w psu varsa onu kullanin ileride upragade yaparsanız 80+ li bir psu almanızı öneririm :)

KS

Ozan Aydın

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci benim sistemime karşı biraz güçlü ekran kartımı vs. değiştirmeyi düşünmüyorum sizce bu fiyat segmentinde başka bir işlemci önerir misiniz?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Ozan Aydın' Alıntı:
İşlemci benim sistemime karşı biraz güçlü ekran kartımı vs. değiştirmeyi düşünmüyorum sizce bu fiyat segmentinde başka bir işlemci önerir misiniz?

bence o işlemciyi kullanmaya devam et ve iyi bir sogutucu al

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
BilgisayarcıGenç' Alıntı:
Ozan Aydın' Alıntı:

bence o işlemciyi kullanmaya devam et ve iyi bir sogutucu al
Kesinlikle katılıyorum ilerleyen zamanlarda upragade yaparsanız daha iyi olur :)

C..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bende yorum ekliyerek fikirlerini pekiştiriyim, 400W yeterli, diğerlerinin de dediği gibi, işlemcini değiştirme, üstüne soğutucu alarak daha iyi kullanabilirsin

C.*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri