Soru Hepsiburada Ekran Karti Iadesi

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Sadece banti cikardim ekran kartini kutusundan cikarmadim. Bu durumda hepsiburada iade kabul eder mi? Muhtemelen etmez ama bir umut belki..

fat88

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Ben monitör aldım. 1. monitörün panel kırık çıktı paketledim iade istedim ertesi gün hepsijet geldi aldı 2 gün içerisinde para iadesi aldım sonra 2. monitörü aldım kurdum onunda ışık sızması vardı şiddetli tekrar aradım hepsiburadayı iade istedim kutuladım yolladım 2gün içerisinde para iadesi yaptılar 3. seferde artık düzgün denk geldi. Hepsiburada iade konusunda beni yüzüstü bırakmadı. Yarın bi ara.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
kabul ederler kutuyu acman iade için sorun değil
Tamamdir tesekkur ederim. Dun ekran karti almistim bugun indirime girdi bende yeni kart siparis ettim de

Ben monitör aldım. 1. monitörün panel kırık çıktı paketledim iade istedim ertesi gün hepsijet geldi aldı 2 gün içerisinde para iadesi aldım sonra 2. monitörü aldım kurdum onunda ışık sızması vardı şiddetli tekrar aradım hepsiburadayı iade istedim kutuladım yolladım 2gün içerisinde para iadesi yaptılar 3. seferde artık düzgün denk geldi. Hepsiburada iade konusunda beni yüzüstü bırakmadı. Yarın bi ara.
Ya sadece banti cıkardim ekran kartini kutudan cikarmadim bile. Sirf banttan dolayi sorun ederler mi diye tedirgin oldum. İndirime girmisken bi daha ucuza bi tik iyisini aldim da. Bu arada baya ilgilenmisler ve kisa surmus

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri