Sadece banti cikardim ekran kartini kutusundan cikarmadim. Bu durumda hepsiburada iade kabul eder mi? Muhtemelen etmez ama bir umut belki..
kabul ederler kutuyu acman iade için sorun değilSadece banti cikardim ekran kartini kutusundan cikarmadim. Bu durumda hepsiburada iade kabul eder mi? Muhtemelen etmez ama bir umut belki..
Tamamdir tesekkur ederim. Dun ekran karti almistim bugun indirime girdi bende yeni kart siparis ettim dekabul ederler kutuyu acman iade için sorun değil
Ya sadece banti cıkardim ekran kartini kutudan cikarmadim bile. Sirf banttan dolayi sorun ederler mi diye tedirgin oldum. İndirime girmisken bi daha ucuza bi tik iyisini aldim da. Bu arada baya ilgilenmisler ve kisa surmusBen monitör aldım. 1. monitörün panel kırık çıktı paketledim iade istedim ertesi gün hepsijet geldi aldı 2 gün içerisinde para iadesi aldım sonra 2. monitörü aldım kurdum onunda ışık sızması vardı şiddetli tekrar aradım hepsiburadayı iade istedim kutuladım yolladım 2gün içerisinde para iadesi yaptılar 3. seferde artık düzgün denk geldi. Hepsiburada iade konusunda beni yüzüstü bırakmadı. Yarın bi ara.
kart neydi bi de satıcı hepsiburadanın kendisi mi?
Cok tesekkur ederim. Peki aldigim gainward ekran karti markasi iyi mi ve xpg kasasiyla uyumlu mu acaba?satıcı hepsiburadanın kendisi ise hiçbir sorun olmaz![]()