Hepsiburada'dan Aldığım Ekran Kartı Kullanılmış Olabilir Mi?

Reckless

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhabalar Hepsiburada üzerinden Msi RTX 4070 super Gaming x slim white ekran kartı satın aldım ve bugün elime ulaştı ancak bişey farkettim kutunun açılmadığını belirten koruma bandı yoktu ve ekran kartının paketindeki bant sökülüp geri takılmış ama jelatinleri duruyor çizik vs görmedim parçalar da tam şimdi sorum sizce iade etmeli miyim? Yada test edeyim sorun yoksa kullanayım mı açıkçası hiç iadeyle uğraşmak istemiyorum ne önerirsiniz Teşekkürler. Satıcı : Hepsiburada

kimbupabloo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Merhabalar Hepsiburada üzerinden Msi RTX 4070 super Gaming x slim white ekran kartı satın aldım ve bugün elime ulaştı ancak bişey farkettim kutunun açılmadığını belirten koruma bandı yoktu ve ekran kartının paketindeki bant sökülüp geri takılmış ama jelatinleri duruyor çizik vs görmedim parçalar da tam şimdi sorum sizce iade etmeli miyim? Yada test edeyim sorun yoksa kullanayım mı açıkçası hiç iadeyle uğraşmak istemiyorum ne önerirsiniz Teşekkürler. Satıcı : Hepsiburada
Çalışıp çalışmadığını kontrol etmişlerdir herhalde

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
210
Açılmaması gerekti.

KS

Reckless

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Siz olsanız napardınız peki? Deneyeyim mi direk iade mi edeyim?

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Kutuda zaten güvenlik bandı olmuyor ama statik poşeti açık geldiyse muhtemelen iade üründür. Kutu, fatura ve kartın seri noları tutuyor mu acil kontrol edin.

Son düzenleme:

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Statik poşetinin bandı da açıldıysa iade edin, ya da değişim isteyin.

KS

Reckless

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Kutuda zaten güvenlik bandı olmuyor ama statik poşeti açık geldiyse muhtemelen iade üründür zaten. Kutu, fatura ve kartın seri noları tutuyor mu acil kontrol edin.
Kartın üzerindeki S/N seri numara oluyor değil mi eğer oysa faturadaki belirtilen seri numarayla uyuşmuyor

Kartın üzerindeki S/N seri numara oluyor değil mi eğer oysa faturadaki belirtilen seri numarayla uyuşmuyor
İade ürün gönderilmiş değil mi?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri