Her Gün Kasmalar Artıyor

mstfens61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Arkadaşlar FC 25 oynuyorum dün oyun bi donuyordu üç dört saniye sonra birden hızlanıyordu, anlık anlık donmalar oluyordu bazen de anlık kasmalar oluyordu, ama bugün hepten kasmaya başladı, o kadar herkese yazdım kimse bir çözüm bulamadı, rx 570 4gb ve i5 9400f kullanıyorum , ne yaptıysam düzeltemedim, hiçbir ayar ile oynamadım, önceden hiç böyle sorunum yoktu akıcı oynuyordum her oyunu

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
652
Isınmıştır, tozlanmıştır, yorulmuştur, güncelleme gelmiştir(windows,oyun veya amd intel vs..) herhangi biri etkilemiş olabilir.
Grafikleri düşürün, eski sürüme geçmeyi deneyin güncelleme yaptıysanız. Fps 60 kısıtlayın.

ısı değerlerini takip edin.
Başka oyundada oluyormu ona bakın
yani önce sorunu bulmanız lazım. Oyundan mı windowsdan mı inteldenmi amd den mi

KS

mstfens61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
hocam gpu kullanımı %100 ve sıcaklığı 75 derece falan oluyor, cpu ise kullanımı %54 falan sıcaklık da 54 derece falan oluyor, dediğim gibi herhangi bir güncelleme falan da gelmedi olmadı birden oldu, kasanın içini temizledim macunu yeniledim yine düzelmedi , grafikleri düşürdüm fps 60 sabitledim yine olmadı sorunlar devam ediyor

doguklc2104

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu bende de oluyordu , ilk önce grafik ayarlarına tekrar bak bazen kendi kendine yüksek grafik ayarlarına cekebiliyor , onun dışında oyunun dosya konumundan oyun launcher'ıni bul Sağ tık> özellikler > uyumluluk > tam ekran iyilestirmelerini devre dışı bırak kutucuğu tikle , arkada çalışan uygulamalar çok olmasın görev yöneticisisinden başlangıç uygulamalarını kontrol et gereksiz olanları kapat ve oyunda alt tab atma , nedenini bilmiyorm ama alt tab atıp geri oyuna girdikten sonra oyun acayip kasıyor ben bunları yaparak akıcı bir şekilde oynuyordum kötü bir ekran kartı ile. Not : kasma sorunun pingle alakalida olabilir

KS

mstfens61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Bu bende de oluyordu , ilk önce grafik ayarlarına tekrar bak bazen kendi kendine yüksek grafik ayarlarına cekebiliyor , onun dışında oyunun dosya konumundan oyun launcher'ıni bul Sağ tık> özellikler > uyumluluk > tam ekran iyilestirmelerini devre dışı bırak kutucuğu tikle , arkada çalışan uygulamalar çok olmasın görev yöneticisisinden başlangıç uygulamalarını kontrol et gereksiz olanları kapat ve oyunda alt tab atma , nedenini bilmiyorm ama alt tab atıp geri oyuna girdikten sonra oyun acayip kasıyor ben bunları yaparak akıcı bir şekilde oynuyordum kötü bir ekran kartı ile. Not : kasma sorunun pingle alakalida olabilir
söylediklerini yapayım deneyeyim yine yazarım. normal santra oynarken de kasıyor kral sadece ultimate teamde değil yani , inşallah söylediklerinde yapınca düzelir

KS

mstfens61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Yok hocam dediklerinizi yaptım yine olmadı, bir hafta önce hiçbir sıkıntı yoktu birden böyle olmaya başladı

KS

mstfens61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Telli saç ayarını kapattınız mi grafiklerdeki
Onların hepsi otomatikte, onları da kapattım yine düzelmedi neyle alakalı anlamış değilim, bildiğin oyun donuyor üç saniye falan sonra birden hızlanıyor, bazen de bildiğin kasma oluyor yavaşlama, ara sahnelerde değil normal oynarken yani

doguklc2104

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Belki sizin sistemde sorun vardır hocam genel olarak sistem performansını düşüren virüs, yanlış/eski driver, aşırı cpu kullanımı tarzı yani. Driverlari kontrol et Windows update kontrol et bide tam virüs taraması yapın

Artık olmuyorsada sisteminiz yetersiz demektir

KS

mstfens61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Belki sizin sistemde sorun vardır hocam genel olarak sistem performansını düşüren virüs, yanlış/eski driver, aşırı cpu kullanımı tarzı yani. Driverlari kontrol et Windows update kontrol et bide tam virüs taraması yapın

Artık olmuyorsada sisteminiz yetersiz demektir
Eski bir AMD ekran kartı sürücüsü yüklemeyi düşünüyorum acaba hangisini yüklesem ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri