Ben açıkçası bir kazıklama olayı göremiyorum. Paran varsa, paranın kıymetini bileceksin. Araştırıp öğreneceksin. Her şeye araştırmadan dalarsan o paranı alırlar ortada kalırsın. Kanalı inceledim, doğru veya yanlış beni bağlamaz. Kendisi içerik üretmeye çalışıyor kendi halinde, e küçük bir kanal. Bütçesini toplaması için böyle şeyler yapmak ZORUNDA. Sen daha iyisini yapacağını düşünüyorsan, kanal açıp sponsorluklarla en iyi sistemleri insanların önüne çıkartabilirsin.
Bu işler öyle kolay olmuyor. Kampanyalı içerik çıkartırken insanlar kaç kişiyle muhatap oluyor. Bu arkadaşın öyle bir imkanı yok kanalı küçük, yayımlanan sistemlerden video oluşturacak mecburen.
İşin kısası, eğer bir sistem alacaksanız piyasayı iyi araştırıp en ucuz, en uygun sistemleri kendiniz için bulmanız olacaktır. O öyle yapmış, bu böyle yapmış değil insan ilk başta kendisine bakmalı. Eğer eleştirdiği ve beğenmediği şeyleri görürse kendisi daha iyisini yapmaya çalışmalı. Yapamıyorsa yapanlara saygı duymalı.
Saçmalık ötesi bir yorumunuz var
bu işi profesynel süşünüyorsan
2 günde para kazanmayı beklemeyeceksin
emek harcayacaksın
sen illaki gidip bir firma ile anlaşma yapmak zorunda değilsin kanalını büyütene kadar
adını pc üstadı koyuyorsan
hazırladığın içeriklere fiyat performans sistem diyorsan
o zaman hakkını vereceksin
git bir önceki fiyat performans 7300 tl sisteme bak
50 kere uyardık
fiyatlar doğru değil 8700 tl tutuyor o sistem diye
videoyu kaldırmamış
ne den reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığında ne kadar fazla izlendi kazançtır düşüncesi
ama millet kazıklanıyor mu umrunda değil
ayrıca herkes araştırmalı diyorsun
herkes bilgisayar işini a dan z ye tam biliyor mu da araştırsın
saçma saçma yorumlar ile laf ettim sanıyorsunuz
bu yazıyı bırakın bu gün üye olmuş biri
bırakın forum görevlisi
forumun kurucusu gelsin söylesin bir kelimesini değiştirmeden yine yazarım
hiç engellenecekmişim diye de umrumda olmaz
BU FİYATA BU SİSTEM KAÇMAZ DİYORSAN
O FİYATIN GERÇEKTEN CAZİP OLMASI LAZIM
BİR HATALI PAYLAŞIM YAPIYORSAN BUNU VİDEO İÇERİK OLARAK PAYLAŞIYORSAN
VE BUNUN SONRASINDA UYARILIYORSAN