Her Kampanyalı Sistem Diye Üretilen İçeriklere Kanmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kronik1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29

Daha geçtiğimiz gün
6500xt li sistem 7300 TL diye bir video içerik hazırlamış ama ürün fiyatının yanlış hesaplandığı aslında çok daha yüksek fiyat olduğ bilrimi yapmamıza rağmen video içeriği kaldırılmadığını söylemiştim.

Buyrun bu günde gamegaraj işbirliği ile hazırladığı 6500xt sistem

Sözde fiyat performans

Hele hele instagram reklamında bu fiyata bu ürün kaçmaz diye ballandırmış olayı

Ürünleri tek tek toplasan 11k tutmuyor
Bu neyin fiyat performansı anlamış değilim.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Güzel bir konuya değinmişsiniz. Bilindik youtuberlar dışında sistem almamak lazım. PC Hocası, Volkan Oyun Kuvvetleri, Donanım Arşivi bunların başında gelir. Çoğu insan izlenme için saçma sapan sistemler toplayıp video yapıyorlar. Bazılarının fiyatı cidden ucuz oluyor ama içindeki malzemelerin kalitesine baktığında suratını ekşitip çevirirsin. Bu tip insanlara kanıp böyle sistemleri alan varsa da yazık günah.

KS

kronik1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Güzel bir konuya değinmişsiniz. Bilindik youtuberlar dışında sistem almamak lazım. PC Hocası, Volkan Oyun Kuvvetleri, Donanım Arşivi bunların başında gelir. Çoğu insan izlenme için saçma sapan sistemler toplayıp video yapıyorlar. Bazılarının fiyatı cidden ucuz oluyor ama içindeki malzemelerin kalitesine baktığında suratını ekşitip çevirirsin. Bu tip insanlara kanıp böyle sistemleri alan varsa da yazık günah.
Bilindik youtuber ları da görüyoruz bazen hocam
2060 12gb lık versiyonu ile sistem kuran ama yüksek fiyat olduğu bir çok kişi tarafından söylenmesine rağmen ukala ukala cevap veren sözde bilindik tecrübeli içerik üreticileri de mevcut

Bir içerik üreticisi ne kadar bilgili olduğunu düşünüyorsa düşünsün
çoğunluğunda sesine kulak veremiyorsa bence yaptığı işin çok ta önemi yok orada

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
223
İyi demişsiniz arkadaşlar ama bu arkadaşlar içerik ürettikleri için para kazanıyor dolayısıyla kanalının sürekliliği adına reklam yapıyor olabilirler öyle de bakmak lazım. Ben eminim yüzde 90'ı insanlara o fiyatlara sunmak istemez ama sürdürülebilirlik olarak arada bu şekilde tanıtım videolarını mazur görmek lazım diye düşünüyorum.

KS

kronik1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
İyi demişsiniz arkadaşlar ama bu arkadaşlar içerik ürettikleri için para kazanıyor dolayısıyla kanalının sürekliliği adına reklam yapıyor olabilirler öyle de bakmak lazım. Ben eminim yüzde 90'ı insanlara o fiyatlara sunmak istemez ama sürdürülebilirlik olarak arada bu şekilde tanıtım videolarını mazur görmek lazım diye düşünüyorum.
mazur görülecek bir durum yok

bu sistemi başka bileşenler ile 10k ya toplayabiliyorsun (turbox izoly gibi markalar da değil yine güenilir markalar)
10k ya tek tek toplanabilen bir sisteme fiyat performans demek için 9k ya filan toplamalısın ki içerik hazırlamalısın

hadi onu geçtim bu sistem 10k olsa
en azından tamam ben tek tek 10k ya topluyorum ama
bunu beceremeyecek insanlar için çok çok iyi bir fiyat performans ürünü olmasa da

kesinlikle kazıklanmış sayılmaz derim

bu üründen 100 lerce kişi alıp kazıklanacağına
bir zahmet böyle kişilerin kanalı büyümesin

böyle bir içerik yapacağına

bu hafta siteler hangi ürünleri koymuş diye
3 4 tane sitedeki uygun fiyatlı ürün inceleme videosu koysa
yine takipci kasar
bu sefer sağlam takipcisi olur

YANİ ÜSTTE DE DEDİĞİM GİBİ
İŞİN EN KISA YANI

100LERCE KİŞİ KAZIKLANACAĞINA BUNUN GİBİLER BÜYÜMESİN

Kerimhan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
223
mazur görülecek bir durum yok

bu sistemi başka bileşenler ile 10k ya toplayabiliyorsun (turbox izoly gibi markalar da değil yine güenilir markalar)
10k ya tek tek toplanabilen bir sisteme fiyat performans demek için 9k ya filan toplamalısın ki içerik hazırlamalısın

hadi onu geçtim bu sistem 10k olsa
en azından tamam ben tek tek 10k ya topluyorum ama
bunu beceremeyecek insanlar için çok çok iyi bir fiyat performans ürünü olmasa da

kesinlikle kazıklanmış sayılmaz derim

bu üründen 100 lerce kişi alıp kazıklanacağına
bir zahmet böyle kişilerin kanalı büyümesin

böyle bir içerik yapacağına

bu hafta siteler hangi ürünleri koymuş diye
3 4 tane sitedeki uygun fiyatlı ürün inceleme videosu koysa
yine takipci kasar
bu sefer sağlam takipcisi olur

YANİ ÜSTTE DE DEDİĞİM GİBİ
İŞİN EN KISA YANI

100LERCE KİŞİ KAZIKLANACAĞINA BUNUN GİBİLER BÜYÜMESİN

Yapsa, etse ile olmuyor realist olmaya çalıştım ama işin zormuş kolay gelsin :) Bu arada izoly turbox falan her gamer arkadaşın mutlaka kariyerinde bir yerlerde çarpılmışlığı vardır oralara böyle böyle bu sitelere geliniyor.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Bilindik youtuber ları da görüyoruz bazen hocam
2060 12gb lık versiyonu ile sistem kuran ama yüksek fiyat olduğu bir çok kişi tarafından söylenmesine rağmen ukala ukala cevap veren sözde bilindik tecrübeli içerik üreticileri de mevcut

Bir içerik üreticisi ne kadar bilgili olduğunu düşünüyorsa düşünsün
çoğunluğunda sesine kulak veremiyorsa bence yaptığı işin çok ta önemi yok orada
Ben şahsen PC Hocası ve VOK da dediklerinizi pek görmedim. Gayet de kaliteli parçalardan oluşan kampanyalı sistemler çıkarıyorlar.

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Ben açıkçası bir kazıklama olayı göremiyorum. Paran varsa, paranın kıymetini bileceksin. Araştırıp öğreneceksin. Her şeye araştırmadan dalarsan o paranı alırlar ortada kalırsın. Kanalı inceledim, doğru veya yanlış beni bağlamaz. Kendisi içerik üretmeye çalışıyor kendi halinde, e küçük bir kanal. Bütçesini toplaması için böyle şeyler yapmak ZORUNDA. Sen daha iyisini yapacağını düşünüyorsan, kanal açıp sponsorluklarla en iyi sistemleri insanların önüne çıkartabilirsin.

Bu işler öyle kolay olmuyor. Kampanyalı içerik çıkartırken insanlar kaç kişiyle muhatap oluyor. Bu arkadaşın öyle bir imkanı yok kanalı küçük, yayımlanan sistemlerden video oluşturacak mecburen.

İşin kısası, eğer bir sistem alacaksanız piyasayı iyi araştırıp en ucuz, en uygun sistemleri kendiniz için bulmanız olacaktır. O öyle yapmış, bu böyle yapmış değil insan ilk başta kendisine bakmalı. Eğer eleştirdiği ve beğenmediği şeyleri görürse kendisi daha iyisini yapmaya çalışmalı. Yapamıyorsa yapanlara saygı duymalı.

KS

kronik1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Ben açıkçası bir kazıklama olayı göremiyorum. Paran varsa, paranın kıymetini bileceksin. Araştırıp öğreneceksin. Her şeye araştırmadan dalarsan o paranı alırlar ortada kalırsın. Kanalı inceledim, doğru veya yanlış beni bağlamaz. Kendisi içerik üretmeye çalışıyor kendi halinde, e küçük bir kanal. Bütçesini toplaması için böyle şeyler yapmak ZORUNDA. Sen daha iyisini yapacağını düşünüyorsan, kanal açıp sponsorluklarla en iyi sistemleri insanların önüne çıkartabilirsin.

Bu işler öyle kolay olmuyor. Kampanyalı içerik çıkartırken insanlar kaç kişiyle muhatap oluyor. Bu arkadaşın öyle bir imkanı yok kanalı küçük, yayımlanan sistemlerden video oluşturacak mecburen.

İşin kısası, eğer bir sistem alacaksanız piyasayı iyi araştırıp en ucuz, en uygun sistemleri kendiniz için bulmanız olacaktır. O öyle yapmış, bu böyle yapmış değil insan ilk başta kendisine bakmalı. Eğer eleştirdiği ve beğenmediği şeyleri görürse kendisi daha iyisini yapmaya çalışmalı. Yapamıyorsa yapanlara saygı duymalı.
Saçmalık ötesi bir yorumunuz var

bu işi profesynel süşünüyorsan
2 günde para kazanmayı beklemeyeceksin
emek harcayacaksın

sen illaki gidip bir firma ile anlaşma yapmak zorunda değilsin kanalını büyütene kadar

adını pc üstadı koyuyorsan
hazırladığın içeriklere fiyat performans sistem diyorsan
o zaman hakkını vereceksin

git bir önceki fiyat performans 7300 tl sisteme bak
50 kere uyardık
fiyatlar doğru değil 8700 tl tutuyor o sistem diye
videoyu kaldırmamış
ne den reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığında ne kadar fazla izlendi kazançtır düşüncesi

ama millet kazıklanıyor mu umrunda değil

ayrıca herkes araştırmalı diyorsun
herkes bilgisayar işini a dan z ye tam biliyor mu da araştırsın
saçma saçma yorumlar ile laf ettim sanıyorsunuz

bu yazıyı bırakın bu gün üye olmuş biri
bırakın forum görevlisi
forumun kurucusu gelsin söylesin bir kelimesini değiştirmeden yine yazarım

hiç engellenecekmişim diye de umrumda olmaz

BU FİYATA BU SİSTEM KAÇMAZ DİYORSAN
O FİYATIN GERÇEKTEN CAZİP OLMASI LAZIM

BİR HATALI PAYLAŞIM YAPIYORSAN BUNU VİDEO İÇERİK OLARAK PAYLAŞIYORSAN
VE BUNUN SONRASINDA UYARILIYORSAN
UYARI DA DOĞRU İSE O HATAYI GİDERİRSİN VİDEOYU KALDIRIRSIN

BU ADAM KANAL BÜYÜTECEK DİYE
100 LERCE KİŞİ BU SİSTEMİ İYİ FİYAT SANARAK ALIP KAZIKLANMIŞ

BU ADAMIN BÜYÜMESİ UMRUMDA OLMAZ

KS

kronik1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Biraz saygılı olun lütfen. Ayrıca hiç de saçma bir yorum değil.
yorumum budur arkasındayımdayım yorumumun
gayet te saçma yorum
atacaklarsa da atsınlar gruptan umrumda da değil

ilgili video içerik üreticisini tanımam etmem
kişisel hiç bir münasebetim olamaz
insanları kandırarak bir yerlere geleceklerse gelmeyecekler bu kadar basit

KS

kronik1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Biraz saygılı olun lütfen. Ayrıca hiç de saçma bir yorum değil.
ayıptır ayıp
bunun gibi kansızlara bir kelime cevap yazmayan
milleti 3 kuruş gelir kazanacam diye kandıran insanlara laf etmeyenler gelmiş burada tatava yapıyor

sonra saygıdan bahsediyor
Gayette saygılı davranıyorum
Bu video içeriği üreten ahlaksız gibi adamlara karşı bir şe söylemeyip bana eleştiri yapılıyorsa
ben de cevabımı gayet saygılı verdim diyorum

ayıptır yazıktır günahtır

bu insanların suçu günahı
takipci sayısı fazla olan içerik üreticilerine güvenmek mi

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
ayıptır ayıp
milleti 3 kuruş gelir kazanacam diye kandıran insanlara laf etmeyenler gelmiş burada tatava yapıyor

Bu video içeriği üreten ahlaksız gibi adamlara karşı bir şe söylemeyip bana eleştiri yapılıyorsa

Bi de bu videodaki eleman şey yazmış yorumlara pahalı diyen birisi için, tek tek toplama sistem tabiki daha ucuz olur bu hazır sistem karşılaştırmamak lazım falan demiş. Bu kadar uzak yani konudan. Valla ben bu tür durumlarda youtubera değilde anlaşmaya yapan firmadan soğuyorum genelde

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Saçmalık ötesi bir yorumunuz var

bu işi profesynel süşünüyorsan
2 günde para kazanmayı beklemeyeceksin
emek harcayacaksın

sen illaki gidip bir firma ile anlaşma yapmak zorunda değilsin kanalını büyütene kadar

adını pc üstadı koyuyorsan
hazırladığın içeriklere fiyat performans sistem diyorsan
o zaman hakkını vereceksin

git bir önceki fiyat performans 7300 tl sisteme bak
50 kere uyardık
fiyatlar doğru değil 8700 tl tutuyor o sistem diye
videoyu kaldırmamış
ne den reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığında ne kadar fazla izlendi kazançtır düşüncesi

ama millet kazıklanıyor mu umrunda değil

ayrıca herkes araştırmalı diyorsun
herkes bilgisayar işini a dan z ye tam biliyor mu da araştırsın
saçma saçma yorumlar ile laf ettim sanıyorsunuz

bu yazıyı bırakın bu gün üye olmuş biri
bırakın forum görevlisi
forumun kurucusu gelsin söylesin bir kelimesini değiştirmeden yine yazarım

hiç engellenecekmişim diye de umrumda olmaz

BU FİYATA BU SİSTEM KAÇMAZ DİYORSAN
O FİYATIN GERÇEKTEN CAZİP OLMASI LAZIM

BİR HATALI PAYLAŞIM YAPIYORSAN BUNU VİDEO İÇERİK OLARAK PAYLAŞIYORSAN
VE BUNUN SONRASINDA UYARILIYORSAN
UYARI DA DOĞRU İSE O HATAYI GİDERİRSİN VİDEOYU KALDIRIRSIN

BU ADAM KANAL BÜYÜTECEK DİYE
100 LERCE KİŞİ BU SİSTEMİ İYİ FİYAT SANARAK ALIP KAZIKLANMIŞ

BU ADAMIN BÜYÜMESİ UMRUMDA OLMAZ
ayıptır ayıp

Öncelikle bir konuyu tartışıyorsak sakin olmanızı öneriyorum. Seviyeli bir tartışma gerçekleştirmeye çalıştım, fakat başarılı olamadım. Kimse kimsenin düşmanı değil. Birilerini de savunmuyorum. Eleştirmek için burası doğru mecra değil. Kendisine mail atın, ne bileyim bir şekilde ulaşın. Ama burada hakaret içeren mesajlara izin veremiyoruz. Bu kadar yükselmenizin sebebini anlayamadım?

Sanki dünyada tüm dalavere bitmiş, bu adamın yaptığı videolar kalmış. Bak güzel kardeşim. Dünyada işini hakkıyla yapan çok az insan var haklısın. Sitemini anlayabiliyoruz, ama bu ve buna olaylar say say bitmez. Şimdi bu adam gelse, sizin forumda bana hakaret etmişler hayırdır dese ne diyeceğiz? Bu yüzden bu konuyu açılmamak üzerine kapatıyoruz ve daha tartışma ortamı oluşmasını istemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri