Her Kasada Coil Whine Yoktur :) (Bilgilendirme)

ersan.gokdag

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
Saygıdeğer Forum üyeleri;

Logitech Z120 hoparlör seti ile yaşadığım sorunlarla ilgili hem açıklama hem de çözüm anlatacağım.

Pch Tron sistemi aldım kurulumları yaptım. Hoparlörü de anakartın boş USB portlarından birine bağladım.
Ama ağırlıklı kulaklık kullandığımdan çınlama sesi oluştuğunu bugün fark ettim ve aha dedim kasada coil whine olan bir parça var.
Ama Araştırmalarım sonucu "" hoparlörlerin ve bilgisayarın aynı çıkıştan elektrik alırsa yapar,
hoparlör başka fişten bilgisayar başka fişten elektrik alsın düzelir. Hepsi üçlü fişte olursa sorun çıkar çınlama yapar.""
Şeklinde bulunan açıklama sonucu çözüm buldum.
Bilgilendirmek istedim.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,695
Saygıdeğer Forum üyeleri;

Logitech Z120 hoparlör seti ile yaşadığım sorunlarla ilgili hem açıklama hem de çözüm anlatacağım.

Pch Tron sistemi aldım kurulumları yaptım. Hoparlörü de anakartın boş USB portlarından birine bağladım.
Ama ağırlıklı kulaklık kullandığımdan çınlama sesi oluştuğunu bugün fark ettim ve aha dedim kasada coil whine olan bir parça var.
Ama Araştırmalarım sonucu "" hoparlörlerin ve bilgisayarın aynı çıkıştan elektrik alırsa yapar,
hoparlör başka fişten bilgisayar başka fişten elektrik alsın düzelir. Hepsi üçlü fişte olursa sorun çıkar çınlama yapar.""
Şeklinde bulunan açıklama sonucu çözüm buldum.
Bilgilendirmek istedim.
Hoparlör ile coil whine olayini anlayamadim ama

KS

ersan.gokdag

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
coilwhine cızırtı veya cınlama olarak tarif edilir bu yüzden öyle dedim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri