Yardım Herhangi Bir Oyun Oynarken Alt+Tab Attığımda Mouse Sürekli Saniyelik Takılıyor

olgunmuhcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hayırlı forumlar herkese. Yakın zamanda orta-üst seviye masaüstü bilgisayar ve yeni ekipmanlar topladım. Windows 11 kullanıyorum bilgisayarımın her şeyi güncel ama ne zaman herhangi bir oyun oynarken Alt+Tab atsam farem 1-2 2-3 saniye donuyor 1 saniyeye yakın düzgün çalışırken bir daha 1-2 2-3 saniye donuyor sürekli bu döngüde. Çok nadir de olsa YouTube'da tam ekran video izlerken aşağı kaydırıp videonun açıklamasına bakmak istediğimde, yorumları okumak istediğimde, yanıtlara bakmak istediğimde de yapıyor aynısını. Bütün oynadığım oyunları da monitörümün çözünürlüğünde oynuyorum. Yaşayıp bunu çözebilen kim varsa yardımınıza muhtacım.

ersinnaltay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şöyle anlatayım. Bunun kesin bir çözümü yoktur bende yaşadım bunları. Ama oyunlarını Pencere veya Pencereli Tam Ekran ayarlarına getir çözüm bulacaksın. Bende de şuan çoğu oyun Pencereli Tam Ekran Modunda

KS

olgunmuhcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şöyle anlatayım. Bunun kesin bir çözümü yoktur bende yaşadım bunları. Ama oyunlarını Pencere veya Pencereli Tam Ekran ayarlarına getir çözüm bulacaksın. Bende de şuan çoğu oyun Pencereli Tam Ekran Modunda
Deneyeceğim. Çok teşekkürler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri