Yardım Hesabım Çalındı .

okanista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhabalar.epic games hesabım çalındı.içerisinde fm gta rdr2 vs vs bir sürü oyun vardı bir gece hesap elimden alındı.epic ile iletişime geçtim sipariş ıd fotolarını banka hesabımdan çekilmiş epic games ekstresini bile gösterdim.ama bu hesab size ait mi emin olamadık demeye devam ettiler.dün bir mail geldi mailinize sıfırlama linki gönderilmiştir diye ama link gelmedi.

oyuna girerken girdiğim mail a
a mailini kapatmışlar ama hesaba halen bağlı

ben kurtarma maili b girdim buradan şikayetlerimi ettim.b mailine geldi mailinize sıfırlama linki gönderilmiştir diye ama link yok

yardımcı olacak birisi varsa çok güzel olucak.
fm kariyerlerim
gta online hesaplarımı özledim

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
hesap maili değiştiğinde veya başka bir yerden giriş yapıldıgında sizin mailinize mesaj gelir gelen mesajlarla birlikte epic ile iletişime geçebilirsiniz o tarihten öncede hesabın size ait oldugu anlaşılırsa hesabınız size verilir şifre sıfırlama kodu ile. (tabi mailide çaldırmadıysanız.)

KS

okanista

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hesap maili değiştiğinde veya başka bir yerden giriş yapıldıgında sizin mailinize mesaj gelir gelen mesajlarla birlikte epic ile iletişime geçebilirsiniz o tarihten öncede hesabın size ait oldugu anlaşılırsa hesabınız size verilir şifre sıfırlama kodu ile. (tabi mailide çaldırmadıysanız.)
çok güzel bie yorum ama mailide kapatmış maile giriş yapamıyorsun bu hesap bulunamadı diyor

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,241
çok güzel bie yorum ama mailide kapatmış maile giriş yapamıyorsun bu hesap bulunamadı diyor
Epic Games'e mail attın durumu anlat hatırladığın bilgileri gir, örneğin ''Oyunu ne zaman aldın'' , ''En son ne oynadın'' , ''En son ne zaman şifreni değiştirdin'' gibi gibi şeyler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri