Heyet Kararı Geç Açıkladı Aradaki Gelen Zamları Nasıl Karşılayacağım

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Klasik bir durum oldu aslında. Ekran kartı aldım 3 gun sonra iade etmek istedim. Almadılar THH'ye başvurdum kazanmak üzerieyim fakat ben aldıgımda 11.500 idi şu an ise 16000 TL'ye bile bulamıyosunuz. Dolara zam geldi enflasyon arttı aradan geçen 6 ayda. Şimdi bu aradaki enflasyonu kim karşılayacak benim sorum bu bunun bir karşılayıcısı olacak mı aldıgım şirket vs. nasıl alacağım bir daha. Aynısından değil de başka bir model istiyorum ama fiyatlar arttı var mı yardımcı olabilen şuraya başvur vs.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
İşte başıma gelmesin diye uğraştığım bi olay.

Amazondan alınca bu durum çözülüyor iadesi kolay aynı gün yeni sipariş.

Çözümü var mı bilmiyorum aradaki enflasyon farkını verecek kimseyi bulamazsın tahminimce yaşadığımız coğrafyadaki adalet sistemini göz önüne alınca.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Klasik bir durum oldu aslında. Ekran kartı aldım 3 gun sonra iade etmek istedim. Almadılar THH'ye başvurdum kazanmak üzerieyim fakat ben aldıgımda 11.500 idi şu an ise 16000 TL'ye bile bulamıyosunuz. Dolara zam geldi enflasyon arttı aradan geçen 6 ayda. Şimdi bu aradaki enflasyonu kim karşılayacak benim sorum bu bunun bir karşılayıcısı olacak mı aldıgım şirket vs. nasıl alacağım bir daha. Aynısından değil de başka bir model istiyorum ama fiyatlar arttı var mı yardımcı olabilen şuraya başvur vs.
Birşey yapamazsın şansızlık olmuş

KS

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Birşey yapamazsın şansızlık olmuş
sağlık olsun.Tşekkurler
İşte başıma gelmesin diye uğraştığım bi olay.

Amazondan alınca bu durum çözülüyor iadesi kolay aynı gün yeni sipariş.

Çözümü var mı bilmiyorum aradaki enflasyon farkını verecek kimseyi bulamazsın tahminimce yaşadığımız coğrafyadaki adalet sistemini göz önüne alınca.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri