Yardım Hiçbirşey Indirmeden Dolan C Diski

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
dün bir dosyayı taşıdım f den d diskine c ile hiçbir alakası yokken nasıl olduysa kendi kendine alanın dolu oldugunu gösteriyor bilgisayarın c diskine oyun bile yok nasıl düzelir bu saçma hata yetti bu windows artık

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
Sistem geri yükleme yap belirli tarih seçmeni isteyecek o güne döndürürsün windowstan. Tabi sonrası silinir.
Youtubeden bulabilirsin basit bir işlem.

Taşıdıgın dosyanın boyutu büyükse ve taşıdıgın bölüm c nin bir alt kopyası ise(ayrı ssd değil ise) diğerinde yer kalmayınca ortak olarak onu kullanmış olabilir. Total gb miktarın doğru ise sorun yoktur böyle olmuştur diye düşünüyorum. Ha attıgın dosyadan daha büyük bir dolma olduysa orasını bilemeyeceğim.

KS

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Sistem geri yükleme yap belirli tarih seçmeni isteyecek o güne döndürürsün windowstan. Tabi sonrası silinir.
Youtubeden bulabilirsin basit bir işlem.

Taşıdıgın dosyanın boyutu büyükse ve taşıdıgın bölüm c nin bir alt kopyası ise(ayrı ssd değil ise) diğerinde yer kalmayınca ortak olarak onu kullanmış olabilir. Total gb miktarın doğru ise sorun yoktur böyle olmuştur diye düşünüyorum. Ha attıgın dosyadan daha büyük bir dolma olduysa orasını bilemeyeceğim.
bulamadım video atsana nasıl olucak o iş

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri