Öneri Hifi Oyuncu Kulaklığı Önerisi

KAPTANN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba,

HiFi kulaklık önerisi alabilir miyim?
Konforlu, ses ve mikrofon konusunda kaliteli.
4000TL bandında, kablosuz.

Sennheiser GSP 600 aldım ses ve mikrofon olarak çok güzeldi, lakin çok fazla kulaklarımı sıkıyordu basınç ayarı yapmama rağmen. İade ettim.

Logitech G Pro X Wireless aldım, bu da kulak kısımlarına basınç yapıyor ağrıtıyor.

Corsair Virtuoso hifi özellikli ama bu da ağrı yapıyormuş konforlu değilmiş.

Sennheiserda 360° dairesel müzik açtığımda komple başımızın etrafında dairesel olarak sesi hissediyorsun.

Ama bu logitechte ses dairesel değil, kulaklığın arka tarafından sağdan sola doğru sesi hissediyorsun, ama öne gelince, ses tepeden devam ediyor.

Ses kasma konusunda Sennheiser çok daha önde, adamın yerini nokta atışı tespit edebiliyorsun.

Logitechte şöyle birsey başıma geldi, R6 da ses yukarıdan geldi ama, sağ tarafımdan rainforce patlatıldı garip birşey ayarlarındami sorun var anlamadim.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Valla hocam ürün önericem ama sana korkuyoırum önermeye virtuoso ağrı yapıyor kim yapıyor demiş bilmiyorum ama sizin kulaklarınız hassas olabilirmi?

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Merhaba,

HiFi kulaklık önerisi alabilir miyim?
Konforlu, ses ve mikrofon konusunda kaliteli.
4000TL bandında, kablosuz.

Sennheiser GSP 600 aldım ses ve mikrofon olarak çok güzeldi, lakin çok fazla kulaklarımı sıkıyordu basınç ayarı yapmama rağmen. İade ettim.

Logitech G Pro X Wireless aldım, bu da kulak kısımlarına basınç yapıyor ağrıtıyor.

Corsair Virtuoso hifi özellikli ama bu da ağrı yapıyormuş konforlu değilmiş.

Sennheiserda 360° dairesel müzik açtığımda komple başımızın etrafında dairesel olarak sesi hissediyorsun.

Ama bu logitechte ses dairesel değil, kulaklığın arka tarafından sağdan sola doğru sesi hissediyorsun, ama öne gelince, ses tepeden devam ediyor.

Ses kasma konusunda Sennheiser çok daha önde, adamın yerini nokta atışı tespit edebiliyorsun.

Logitechte şöyle birsey başıma geldi, R6 da ses yukarıdan geldi ama, sağ tarafımdan rainforce patlatıldı garip birşey ayarlarındami sorun var anlamadim.
bu model yumuşak diye biliyorum hemde kaliteli bir kulaklık incelemelerini izleyin

KS

KAPTANN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Valla hocam ürün önericem ama sana korkuyoırum önermeye virtuoso ağrı yapıyor kim yapıyor demiş bilmiyorum ama sizin kulaklarınız hassas olabilirmi?

😊 Kulaklığı satın alanlar tarafından yapılmış yorumlar, normalde Somic G941 diye bir kulaklık var onu kullanıyordum.
bu model yumuşak diye biliyorum hemde kaliteli bir kulaklık incelemelerini izleyin

Buna bakmıştımda malzemesi kalitesiz gelmişti hiç bulașmadim.

Arkadaşım audio technica kullanıyor işe gidip gelirken oyunda oynuyor çok memnun yumuşak performanslı

İlk defa duyduğum bir marka, mikrofonu mevcut mu bunun?
Wireless olursada daha iyi olur şahsen.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri