Arkadaşlar sa ben linkte vermiş olduğun psuyu almak istiyorum nasıldır kalitelimidir fan sesi sorunu yaparmı yorumlarınızı bekliyorum sistemin gtx1660ti i310100f ilerde upgrade yapicağım için yüksek tutmak istedim wattı cevaplarınzıı bekliyorum
Anladım fanıda sessizdir inşallah kullanan arkadaşlar olsaydı onların yorumlarınıda almak isterdimÜrün çok önerilmiştir forumda kalitelidir.
Bütçe nedir belki daha iyisi önerebilirimArkadaşlar sa ben linkte vermiş olduğun psuyu almak istiyorum nasıldır kalitelimidir fan sesi sorunu yaparmı yorumlarınızı bekliyorum sistemin gtx1660ti i310100f ilerde upgrade yapicağım için yüksek tutmak istedim wattı cevaplarınzıı bekliyorum
Bütçem maks 1200 buda zaten o fiyatta 600,700w psu arıyorum onun altını almak istemiyorum bu model kötümü başka model önermek istedinBütçe nedir belki daha iyisi önerebilirim
Giriş seviye bir PSUBütçem maks 1200 buda zaten o fiyatta 600,700w psu arıyorum onun altını almak istemiyorum bu model kötümü başka model önermek istedin
Bu ürün daha kaliteli.Bütçem maks 1200 buda zaten o fiyatta 600,700w psu arıyorum onun altını almak istemiyorum bu model kötümü başka model önermek istedin
Hiç anlamıyorum psulardan 4 5 sene rahat kullanabilirmiyimGiriş seviye bir PSU
Hocam bunla attığımın arasında ne fark var diğer arkadaş giriş seviyesi demiş budamı giriş seviyesidir psu cahiliyim vallaha diğer psumda fan sorunu yaşıyorum güzel psu arayışındayım bendeBu ürün daha kaliteli.
![]()
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.905,57 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İç ünite farkı var. Sistemine 550W de yeter düşünürsen XPG PYLON 550W tercih et ikisinden de iyi.Hiç anlamıyorum psulardan 4 5 sene rahat kullanabilirmiyim
Hocam bunla attığımın arasında ne fark var diğer arkadaş giriş seviyesi demiş budamı giriş seviyesidir psu cahiliyim vallaha diğer psumda fan sorunu yaşıyorum güzel psu arayışındayım bende
Bu xpg pylon bu kadar iyimiya herkes yazdı onu ilerde işlemcimi değiştiricem ekran kartımıda belki 4sene sonra değiştiririm ryzen55600 yapmayı düşünüyorumİç ünite farkı var. Sistemine 550W de yeter düşünürsen XPG PYLON 550W tercih et ikisinden de iyi.
İyi orta seviye bir PSU ileride güncelleme yapacaksan FSP 650W tercih et bütçe artarsa XPG PYLON 650W tercih et.Bu xpg pylon bu kadar iyimiya herkes yazdı onu ilerde işlemcimi değiştiricem ekran kartımıda belki 4sene sonra değiştiririm ryzen55600 yapmayı düşünüyorum
Anladım ozaman high powerı önermiyorsunuz anladım fspde bronz sertifikası yok heralde baktımdaİyi orta seviye bir PSU ileride güncelleme yapacaksan FSP 650W tercih et bütçe artarsa XPG PYLON 650W tercih et.
FSP deki Bronz'un altı olan 80+ White sertifikası var.Anladım ozaman high powerı önermiyorsunuz anladım fspde bronz sertifikası yok heralde baktımda
High powerda bronz var o daha iyi olmuyormu senide rahatsız ediyorum iyi bişey almak istiyorum high power kafamı çok karıştırdı onu aldım alıcamFSP deki Bronz'un altı olan 80+ White sertifikası var.
Ne rahatsızlığı hocam her zaman.High powerda bronz var o daha iyi olmuyormu senide rahatsız ediyorum iyi bişey almak istiyorum high power kafamı çok karıştırdı onu aldım alıcam
Xpg watt yüzünden alamayı düşünmüyorum 200 tl eksiğim var zaten 1200tlye zor çıktım high powerla 550w pylonun arasındayım ilerde dediğim gibi işlemciyi ryzen 5 5600 yapmayı düşünüyorum bide rgb kasa alıcamNe rahatsızlığı hocam her zaman.
İki üründe iyi hangisi kafana yatıyorsa.
Lütfen yazılarını büyük harflerle yazmamalısın.SERTİFİKA VERİMLİLİKLE ALAKALI YANİ PSU KALİTESİNİ TAM OLARAK BELLİ ETMEZ.
MESELA BRONZ OLAN 500W İÇİN PRİZDEN 550W ÇEKER
80 PLUS OLAN 500W İÇİN PRİZDEN 575-580W ÇEKER.
FSP HER TÜRLÜ HİGH POWERDAN DAHA İYİ. BENCE FSP AL KAFAN RAHAT OLSUN.
High power 600W 650W mıXpg watt yüzünden alamayı düşünmüyorum 200 tl eksiğim var zaten 1200tlye zor çıktım high powerla 550w pylonun arasındayım ilerde dediğim gibi işlemciyi ryzen 5 5600 yapmayı düşünüyorum bide rgb kasa alıcam
700wHigh power 600W 650W mı