High Power Güç Kaynağı Inceleme

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

Bu güç kaynağı alınırmı arkadaşlar 3699 tl fiyatı var markayı hiç bilmiyorum alsam herhangi Bi sorun yaşarmıyım

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148

Bu güç kaynağı alınırmı arkadaşlar 3699 tl fiyatı var markayı hiç bilmiyorum alsam herhangi Bi sorun yaşarmıyım
Hocam High Power köklü bir firmadır sorun çıkartmaz gayet güzel bir psu.

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hayır hocam Performance GD daha iyi ama illa yeni olsun istiyorsanız Rajintek Cratos Lite alın MSI çok iyi bir model değil.
high powerla raijintek markasına güvenemdim artık hocam teknobiyotikle grştm ürünün kutusu bile değişmiş fason üretimdeki son ürünleri satıyolarmış soğudum artık biraz msi bilindik marka sonuçta sorun çıkartmaz diye düşünüyorum iç yapısını görsem daha iyi olurdu ama yeni model olduğu için düşmemişte olabilir sitelere

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,437
high powerla raijintek markasına güvenemdim artık hocam teknobiyotikle grştm ürünün kutusu bile değişmiş fason üretimdeki son ürünleri satıyolarmış soğudum artık biraz msi bilindik marka sonuçta sorun çıkartmaz diye düşünüyorum iç yapısını görsem daha iyi olurdu ama yeni model olduğu için düşmemişte olabilir sitelere
PSU da marka sorun çıkarıp çıkarmayacağını belirlemez. Kondansatör , kapasitör, topoloji, korumalar bunlar belirler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri