Merhaba,
Evimde 2 3 günde bir elektirik gidiyor ve odam biraz sıcak o yüzden bu psuyu almayı düşünüyorum. Şuanda Power Boost markasının 500w psusunu kullanıyorum. Herkes evinde c4 bulunduruyorsun diyor. Yeni 4060 aldığım için bu psuyu kullanmayayım diyorum. Bu marka iyi midir? Power Boost markasını kullanmaya devam etmeli miyim?
Aşağıdaki psunun UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP korumaları mevcut
Teşekkürler
www.teknobiyotik.com
Evimde 2 3 günde bir elektirik gidiyor ve odam biraz sıcak o yüzden bu psuyu almayı düşünüyorum. Şuanda Power Boost markasının 500w psusunu kullanıyorum. Herkes evinde c4 bulunduruyorsun diyor. Yeni 4060 aldığım için bu psuyu kullanmayayım diyorum. Bu marka iyi midir? Power Boost markasını kullanmaya devam etmeli miyim?
Aşağıdaki psunun UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP korumaları mevcut
Teşekkürler

High Power Elite 750W 80+ Bronze ATX Güç Kaynağı (HP1-N750BR-E12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 12cm Smart Sessiz Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Bronze Max Verimlilik : %88+ Koruma : UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 750W Ürün Kodu : HP1-750BR-E12S High Power HakkındaDünyanın en...