Hikayeli Oyun Oynamak İstiyorum Öneri Ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Herkese Selamlar İyi Forumlar Hikayeli Oyun Arıyorum Korku Oyunu Sevmediğimi en Baştan Belirteyim Aklımda Cyberpunk 2077 Var Başka Öneriniz Varmı COD Serisinden Olabilir VB Steam de VB Platformlarda Oyunlar Çok Pahalı Daha Ucuz Platformlar Varmı Bilmiyorum Varsa Öneriniz Yazabilirsiniz Forza Horizon 5 de Almak İstiyorum Ama Çok Pahalı Mesela Fikirlerinizi Ve Önerilerinizi Bekliyorum İyi Forumlar

Son düzenleme:

Trileçe Bey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
54
Herkese Selamlar İyi Forumlar Hikayeli Oyun Arıyorum Korku Oyunu Sevmediğimi en Baştan Belirteyim Aklımda Cyberpunk 2077 Var Başka Öneriniz Varmı COD Serisinden Olabilir VB Ve Bir Sorum Daha Olacak Sistemim Daha 2 3 Aylık Yeni Aldım Sizce Crack li Oyun İndirmek Sistemime Zarar Verirmi Çünki Steam de VB Platformlarda Oyunlar Çok Pahalı Daha Ucuz Platformlar Varmı Bilmiyorum Varsa Öneriniz Yazabilirsiniz Forza Horizon 5 de Almak İstiyorum Ama Çok Pahalı Mesela Fikirlerinizi Ve Önerilerinizi Bekliyorum İyi Forumlar
Hades şuan 24 tl önerebilirim hikayeli olmasa bile zaman verilebilecek zevkli bir oyun.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
836
Bütçeniz nedir? Özel olarak istediğiniz türler var mı?

Bir Sorum Daha Olacak Sistemim Daha 2 3 Aylık Yeni Aldım Sizce Crack li Oyun İndirmek Sistemime Zarar Verirmi
-> Evet, indireceğiniz kaynağa göre sisteminize zarar verme olasılıkları yüksektir ve bu yüzden önerilmeyen bir yöntemdir üstelik forum kurallar gereği yasaktır.

Steam de VB Platformlarda Oyunlar Çok Pahalı Daha Ucuz Platformlar Varmı Bilmiyorum Varsa Öneriniz
-> En ucuz oyunları Is There Any Deal sayfasından bulabilirsiniz. Sayfa tasarım olarak şuan ki hali biraz karmaşık gelebilir (yakında yenilecek). Bu yüzden Augmented Steam tarayıcı eklentisini kullanabilirsiniz. Bunun dışında enucuzoyun.com sayfasından oyunların en ucuz nerede satıldığına bakabilirsiniz.

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Screenshot_2022-10-27-14-10-02-023_com.android.chrome.jpg

İçerikte gördüğünüz üzere platform içerisinde EA play oyunlarıda dahil bence size hem kar sağlayacaktır hemde istediğiniz bütün hikayeli oyunlarda mevcut.

A. Morgan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Herkese Selamlar İyi Forumlar Hikayeli Oyun Arıyorum Korku Oyunu Sevmediğimi en Baştan Belirteyim Aklımda Cyberpunk 2077 Var Başka Öneriniz Varmı COD Serisinden Olabilir VB Steam de VB Platformlarda Oyunlar Çok Pahalı Daha Ucuz Platformlar Varmı Bilmiyorum Varsa Öneriniz Yazabilirsiniz Forza Horizon 5 de Almak İstiyorum Ama Çok Pahalı Mesela Fikirlerinizi Ve Önerilerinizi Bekliyorum İyi Forumlar
Mass Effect 1-2-3, A Plague Tale Innocence - Requiem, Final Fantasy XV - Final Fantasy 7.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri