Hitim Düşük

Theredor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar benim bir wordpress haber sitem var site yaşı 2. ayında daha aynanda açtığımız 2 site  var birbirinden bağımsız 2 haber sitesi birini ben diğerini arkadaşım kullanıyor, 2. ayda arkadaşımın sitesi günlük 50 - 75 arası hit alırken benim web sitemin hiti biraz düşük günlük 10 veya en düşük 4 kişi giriyor en çok ta 40- 50 gibi civarlarda dolaşıyor. arkadaşımın sitesi seo uyumlu makaleler özgün  herhangi bir backlink yok benim sitemde ise seo uyumu var arama motorlarına ilk gün kaydettim makaleler özgün ve etiketlemede spam yapmadım backlinkim fazla abartılmayacak seviyede ama hitim düşük ne tür önerileriniz vardır hocalar bi el atın 

bkz: Teknokula(.)com

Odunadam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Kanka site tasarımını fazla beğenmedim açıkçası renkleri çok fazla açık bence arkaplanda değişik bi ton kullanabilirdin veya turuncu yerine farklı tonlar kullanabilirdin makalelerde alt alta değilde böyle kategori efektli şekilde olabilirdi.

KS

Theredor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Logo tasarlamadan fazla anlamadığım için bi arkadaşıma yaptırmıştım o yüzden de sitenin bazı yerlerdeki tonlarını ona göre yapmak istedim. sitem 2 aylık bunlar için bir sürü eklenti kurdum ( makale düzeni, kategori , üst menüler, iconlar , ) gibi eklentiler var ama şimdi düşündüm de o makaleler alt alta kısmında değişiklik yapıp reklam firmasını değişicem adnow u pchocasi paylaşmıştı oradan görüp kaydoldum reklam tık başı verdiği paraya bakarak ama şöyle birşey var bütün reklamları +18 giften ibaret. Bu yuzden siteye giren birisi yaninda ailesi var ise utanmamak icin hemen siteyi kapatmak isteyebilir veya bu durumdan ötürü bidaha girmek istemez. Ama asıl anlamadığım google aramalarda çıkıyorum düzenli içerik gidiyorum nedense hit yok acaba arama motorlarından ceza mı aldım?

KS

Theredor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Reklamdan çok google aramalarda ilk sıralarda çıkmak istiyorum diğer teknoloji baz alan siteler dışında internetten para kazanma yolları, oyun rehber , android rehber gibi şeyler var ama olmuyor bizim alan adımıza çok yakın 7 yıllık güncel bir site var (teknokulis) benim alan adım teknokula yani çok yakınlık var bu durumdan ötürü aramalarda yetersiz kalıyorum önümde dağ gibi bi site var iken.

KS

Theredor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu siteye iki kişi başladık arkadaş bulmuştu :) sonra 2 haftada sıkıldı bıraktı

KS

Theredor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
neyse olsun öyle bakalım domaini 1 yıllık 2 tl ye almıştık godaddy den şifreleri arkadaş biliyordu e postasını da adsense kabul etmiyor bug da kaldı diye kapattırmıştı şimdi şifreleri de unutmuş godaddy den hiçbir şekilde giriş yapamıyor 1 yıl sonra otomatik kapanır diye sanıyorum. ya bitene kadar devam ederim yada siteyi kapatırım ilgi çekici bir site veya fatura sorgulama gibi herkesin girebiliceği güncel bir site kurmayı planlıyorum

E

expert

Guest
Milleti çekecek bir site mesela fps değerleri kasa toplama gibi gidip firmalarla röportaj yap at içine

KS

Theredor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
aklımda 3 tür site var birincisi fatura sorgulama gibi bir site örneğin sistemine göre oyun içi fps veya domain sahibi sorgulama gibi fatura sorgulama da olabilir vb. veya dediğiniz gibi kasa toplama sitesi iyi bir script alırım çok da hoş olur son olarak seo yu iyi uygulayıp ilk ayda 30k hit alan bir site var aklımda nasıl o kadar hit alıyor derseniz googlede 1 ayda 30k hitli film sitesi yazınca çıkıyor. cevaplarınız için teşekkürler..

İsmail

Administrator
Admin
Tepki
138
yazılarını inceledim yazıların çoğu ctrlaltdel.net den kopya bu da google gözünde kesin kopya içerik olarak görünüyor. Öncelikle kesinlikle özgün haberler yazman gerekiyor (bkz. pchocasi.com.tr) ayrıca internet trendlerini takip edersen özellikle google news deki gündemdeki haberlere bakarsan trend aramalara göre yazılar yazarsan özgün olmak şartı ile tabi sitenin arama motorlarında daha üstlerde çıkmasını sağlayabilirsin, yine başta söylediğim gibi özgün yazı yazman gerekiyor bu çok önemli

KS

Theredor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
cevabınız için teşekkür ederim, şimdi dediğiniz siteye baktımda cidden direk kopyaymış. Diğer arkadaş bana özgün yazdım demişti inanasım gelmemişti pek saten o arkadaşım ilk başlarda 1 - 2 birşey yazıp bırakmıştı sonralarda sende bi iki yaz demiştim oda matamatik çalışıyorum dediğinde lole girip baktığımda oyun oynuyordu kızdım sonra full yazmaya başladı daha yeni öğrendim kopya içerik olduğunu. Normalde şuan benim yazdığım pek güncel olmayan ama her zaman aranabilen başlıklarda taslak olarak kaydettiklerim var onları yayınlıycam. Şimdi bu kopya içerikleri silsem google indexlerini nasıl silerim peki ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri