Hizmet Ana Bilgisayarı:Yerel Sistem Sorunu

kaanerolkaan123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hizmet ana bilgisayarı cpu mu çok fazla kullanıyor ve windows update (0x800705b4) hatası alıyorum.İnternetten bakıp sfc/scannow yapıp yeniden başlattıktan sonra cpu değeri düzeliyor ama update ile güncelleme varmı diye bakmak istediğimde yeniden aynı hatayı alıyorum ve yine cpu tavan oluyor.Yardım ederseniz sevinirim.

KS

kaanerolkaan123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam teşekkür ederim bir sorum daha olacaktı.Bilgisayarım 3 ,4 ay önce servise gitti geldiğin de ekranda ZRW_114 adında garip logo lu bir uygulama var .Bu nedir acaba internete yazdım ama hiç bir şey bulamadım.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ilk önce resmi hızlı resim e yükleyin en lattaki linki kopyalayıp forumdaki makale cevap verme bölümünden önizleme yap diyorsunuz,oradan resim ekleme butonu bulunmakta oradaki urlyi silip kendi kopyaladığınız url yi oraya yapıştırıp gönder diyorsunuz ondan sonra bir url cevap bölümünde gözüküyor,cevabı gönder dediğiniz an resimi bizde görüyoruz...

KS

kaanerolkaan123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
m2pWoP.png
https://i.hizliresim.com/m2pWoP.png

KS

kaanerolkaan123

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam uygulamayı açıldı fakat ben işlem yapamadan ingilizceydi tam yakalayamadım "Bişeyi yapamazsınız" dedi . Yaklaşık bi 10 saniye sonra da yeniden başlatmaya aldı sonra siyah bi ekranda "Remove " yazıyodu aslında daha fazla şey vardı ama hızlı olduğu için yakalyamadım.İşlem bitince bilgisayar açıldı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri