Soru Hocam Sistemim 84K Bütceyle Bunu Topladım Sence Nasıl Acil Cevap Verir Misiinz

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,434
PSU ve Ram değişmeni öneririm.
Ekran kartı da soğutma olarak çok giriş seviyesi.
Bunlar için seçeneklerin neler , sadece tek site üzerinden mi olmak zorunda farklı sitelerden de olursa ona göre öneri yapabilirim.

KS

Oğuzhan atay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam seçenek belirlemedim , tek site üzerinden dizdim. sizin öneriniz nedir bütçemi aşmaması lazım . benzer ama daha doğru bir sistem önerir misiinz

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,434
Hocam seçenek belirlemedim , tek site üzerinden dizdim. sizin öneriniz nedir bütçemi aşmaması lazım . benzer ama daha doğru bir sistem önerir misiinz
Tek site üzerinden toplamanın bir avantajı kalmadı. Bence işlemciyi Amazondan çöz 9 taksit kampanyası vardı en kötü 6 ya bölüyorlar ben o şekilde aldım. Diğer parçalar için bi göz atıp buraya yazacağım.

KS

Oğuzhan atay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Tamamdır Hocam bekliyorum çok teşekkür ederim. mümkünse tek site düşünüyorum toplayıp gönderiyorlar ya ondan dolayı , benim öyle bi imkanım yok .

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,434
TEK TEK TOPLAMAYA BU SİSTEM GELİYOR. DRAM e sahip SSD , Kaliteli bir PSU, Üst düzey hava soğutma. Ram tek 16 HYNİX çip ilerde ram fiyatları düşünce aynısından alıp 32 yapabilirsin.

89K

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,434
Hocam Çok teşkkür ederim
Rica ederim. Tek site içinde bu parçaları değiştirsen de olur.

KS

Oğuzhan atay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam Bu liste vermeniz daha iyi OLdu desem :) İşiniz rastgelsin. Hocam elimde yeni sıfır

Kingston Beast KF552C36BBEK2-16TR 16GB (2x8) DDR5 5200Mhz CL36 Siyah Gaming RAM (Bellek) bu ram kullansam ilerde yükseltsem sorun olur mu ki .​

birde kule tipi daha mı iyi olur hocam sıvı soğutucudan ?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,434
Hocam Bu liste vermeniz daha iyi OLdu desem :) İşiniz rastgelsin. Hocam elimde yeni sıfır

Kingston Beast KF552C36BBEK2-16TR 16GB (2x8) DDR5 5200Mhz CL36 Siyah Gaming RAM (Bellek) bu ram kullansam ilerde yükseltsem sorun olur mu ki .​

birde kule tipi daha mı iyi olur hocam sıvı soğutucudan ?
Ram elinde varsa kullan. 0 alacaksan dediğim daha iyi olur.
Kule tipi f/p olarak sıvı soğutmadan daha iyi olur ve arıza ihtimali de daha az. Zaten 7800x3d yi en baba soğutma ilede kullansan 75-80 arası olacak.

KS

Oğuzhan atay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Anladım Hocam çok Teşekkür ederim. dediğiniz sistemi dizdim ve alacağım bugün cuma indirimi olur yakalayabildiğimi yakalarım

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
MSI B650M GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200+(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart

b650 kullanırsan pci express 5.0'a büyük ihtimalle veda edeceksin. bunun önemi tartışmalı bir konu ama olmuşken b850 ve tam gpundaki pci express'i tam destekleyebilsin.

kullandığın SSD "Kingston NV3 SNV3S/1000G 1TB 6000/4000MB/s Gen 4x4 NVMe SSD Disk" ucuzdur fiyatına göre hızlıdır ama tbw yazma garantisi rakiplerinden oldukça düşüktür.

alternatif ürettim:

incelersin.

Kingston NV3 SNV3S/1000G 1TB 6000/4000MB/s Gen 4x4 NVMe SSD Disk

320 TBW

WD Blue SN5100 SSD (1 TB) (WDS100T5B0E)

600 TBW

aradaki fiyat farkı çok az. ne işime yarıycak tbw ben zaten okadar veri yazmıycam ki diyebilirsin. yüksek tbw li ssd ler genellikle daha kaliteli nand kullanıyor. tanıdıklarıma, müşterilerime hep yüksek tbw li ssdler önerdim. içlerinde şimdiye kadar bozulup garantiye giden yok. önerdiğim ssd performans olarakta düşündüğünden büyük ihtimalle üstün.

tabi ronaldoya hız lazım dersen.

bu ssd önemli bir review sitesinde gördüğümüz pcie 4x4 ssdler içinde en hızlısı ödülü aldı. fiyatı az tuzlu seçenek olarak sunuyorum.

diğer konuları arkadaşlar belirtmiş zaten.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri