Hocam Valorant Oynarken Alt + Tab Yapınca Oyunun Sesi Fulleniyor

zennd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Selamlar,

Alt + tab yaptığımda oyunun sesi kendiliğinden fulleniyor (ayarlarda aynı ses düzeyi ama gelen ses değişiyor) az bir şey bakındım Asus Armoury Crate yüzünden olduğunu söyleyen var ama orada ki şeyleri değişsem bile hata düzelmedi bir türlü. bu yeni olan bir şey daha önce böyle bir şey yoktu bir anda böyle bir hatayla karşılaştım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

zennd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hocam yok mudur bilen biri

Salo914

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
alt + tab yaptığımda oyunun sesi kendiliğinden fulleniyor (ayarlarda aynı ses düzeyi ama gelen ses değişiyor) az bir şey bakındım Asus Armoury Crate yüzünden olduğunu söyleyen var ama orada ki şeyleri değişsem bile hata düzelmedi bir türlü. bu yeni olan bir şey daha önce böyle bir şey yoktu bir anda böyle bir hatayla karşılaştım.
Knkm ayarlara dikkatli bak oyunu arka plana alınca sesi kapat- fulle açık olabilir

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Selamlar,

Alt + tab yaptığımda oyunun sesi kendiliğinden fulleniyor (ayarlarda aynı ses düzeyi ama gelen ses değişiyor) az bir şey bakındım Asus Armoury Crate yüzünden olduğunu söyleyen var ama orada ki şeyleri değişsem bile hata düzelmedi bir türlü. bu yeni olan bir şey daha önce böyle bir şey yoktu bir anda böyle bir hatayla karşılaştım.
Oyunla alakalı olabilir, bir sonraki güncellemede düzelir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri