Hometech Alfa 110A - Açılmama Sorunu

mcetinyamac

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar arkadaşlar. Elimde Hometech Alfa 110A Laptop görünümlü tablet var dışı laptop ama iç donanım tablet.
Cihaz maalesef açılmıyor. Güç kablosunu takıyorum bildirim ışıkları yarım saniye yanıp sönüyor ve birşey olmuyor.
Bilgisayar daha önceden çalışıyordu ve aniden bu sorun ortaya çıktı.

Avometre ile test ettiklerim şu şekilde.
  • Adaptörde sorun bulunmuyor çıkış voltajı doğru.
  • Bataryadaki enerji 3.8 V görünüyor ve buda full olduğunu gösteriyor.
  • Anakarttaki batarya soketinde bataryadaki güç görünüyor. Anakarta da güç gidiyor.

Not(Laptobun güç düğmesi klavye ile birleşik klavyenin soketi de tam oturmuş vaziyette)

Durum budur arkadaşlar. Herhangi bir fikri olan arkadaşım yardımcı olabilirse sevinirim.

Herkese teşekkürler.

Süleyman Kırlı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba aynı marka laptopdan bendede var Bugün yazdıklarının aynısı bende yasadım sorunu çözdünmü acaba nasıl çözdün

KS

mcetinyamac

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Süleyman Kırlı' Alıntı:
Merhaba aynı marka laptopdan bendede var Bugün yazdıklarının aynısı bende yasadım sorunu çözdünmü acaba nasıl çözdün

Maalesef henüz bir çözüm bulamadık. Bilgisayar Tamircilerine götürdük onlarda anlamadı. Büyük ihtimal anakarttaki entegrelerden biri zarar görmüş dediler. Sizde bir çözüm bulabilirseniz yazarsanız sevinirim. Aynı şekilde bende bir çözüm bulabilirsem bilgilendiririm buradan.

Djeey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
muhammed.cetinyamac' Alıntı:
Süleyman Kırlı' Alıntı:

Maalesef henüz bir çözüm bulamadık. Bilgisayar Tamircilerine götürdük onlarda anlamadı. Büyük ihtimal anakarttaki entegrelerden biri zarar görmüş dediler. Sizde bir çözüm bulabilirseniz yazarsanız sevinirim. Aynı şekilde bende bir çözüm bulabilirsem bilgilendiririm buradan.

KS

mcetinyamac

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Anakart için temassızlık olmuş olabilir.Ürünün içi açılıp bakıldı mı ?

Evet anakartı indirdim komple test ettim fakat gene çalışmadı. Gerçi şuan anakart çöpte :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri