Soru Honor 200 Vs Samsung Galaxy A55

Uzun Ömürlülük Açısından Hangi Modeli Tercih Ederdiniz

• Honnor 200

Kullanılan: 0 0.0%
  • Samsung Galaxy A55

• Samsung Galaxy A56

• Kullanılan toplam oy
    0

Gwyn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar, İki telefon arasında kararsız kaldım ve uzun vadeli kullanım için görüşlerinizi almak istiyorum.

Honor 200:
  • 12 GB RAM, 512 GB depolama
  • Fiyat: 22.499 TL
  • Suya ve toza karşı dayanıklılığı yok
  • Güncelleme desteği: 2 yıl
Samsung Galaxy A55:
  • 8 GB RAM, 128 GB depolama
  • Fiyat: 17.850 TL
  • IP67 sertifikası ile suya ve toza dayanıklı
  • 128 GB hafıza kartım olduğu için depolama kapasitesi yeterli
  • Güncelleme desteği: 5 yıl
Aradaki fiyat farkı gerçekten değer mi? Honor 200’ün yüksek RAM ve depolama avantajı cazip olsa da, suya ve toza karşı dayanıklılığı eksik. Bu, uzun vadede sorun yaratır mı? Ayrıca, Samsung Galaxy A56’nın yakında çıkacağı söyleniyor. A55 almak mı mantıklı, yoksa A56’yı beklemek mi daha iyi olur? Yoksa Honor 200 mü almalıyım? Güncelleme desteği de farklı, çünkü Honor 200 yalnızca 2 yıl alacakken, Samsung 5 yıl alacak. Uzun süreli kullanımda Samsung daha mı avantajlı?

Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim! Şimdiden teşekkürler!

Adsdsdsız.png

PXLISS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Merhaba arkadaşlar, İki telefon arasında kararsız kaldım ve uzun vadeli kullanım için görüşlerinizi almak istiyorum.

Honor 200:
  • 12 GB RAM, 512 GB depolama
  • Fiyat: 22.499 TL
  • Suya ve toza karşı dayanıklılığı yok
  • Güncelleme desteği: 2 yıl
Samsung Galaxy A55:
  • 8 GB RAM, 128 GB depolama
  • Fiyat: 17.850 TL
  • IP67 sertifikası ile suya ve toza dayanıklı
  • 128 GB hafıza kartım olduğu için depolama kapasitesi yeterli
  • Güncelleme desteği: 5 yıl
Aradaki fiyat farkı gerçekten değer mi? Honor 200’ün yüksek RAM ve depolama avantajı cazip olsa da, suya ve toza karşı dayanıklılığı eksik. Bu, uzun vadede sorun yaratır mı? Ayrıca, Samsung Galaxy A56’nın yakında çıkacağı söyleniyor. A55 almak mı mantıklı, yoksa A56’yı beklemek mi daha iyi olur? Yoksa Honor 200 mü almalıyım? Güncelleme desteği de farklı, çünkü Honor 200 yalnızca 2 yıl alacakken, Samsung 5 yıl alacak. Uzun süreli kullanımda Samsung daha mı avantajlı?

Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim! Şimdiden teşekkürler!

Ekli dosyayı görüntüle 40534
Benim daha vaktim olmadı bakmaya ama bunlara altarnatif olarak pocox7 ve x7pro ya bir bak istersen youtube tan ilgini çekebilir.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Android modeller de Ram 32 GB olsa yine yalan çok bi avantajı yok. A55 Modelini günlük kullanıyorum güzel telefon, şarjı uzun gidiyor , kamerası güzel , ön panel de Victus ekran var genelde amiral gemisi modeller de oluyor. A56 Modelini bekleyin derim, çıktığı zaman A55 Modeli ile karşılaştırma yaparsınız : aralarında fiyat farkı mutlaka yüksek olucaktır. Teknik özellikler biri birine yakın olursa A55 Modelinden devam edersiniz aradaki fiyat farkına değmez. Honor markasına hiç ısınamadım kullananlar beğeniyor ama Samsung modellere alıştığım için diğer markaların ara yüzü tuhaf geliyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri