Hosts Sorunu

Emircan Eren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba , etc dizinimdeki hosts dosyam salt okunur olarak başka bir program tarafından değişti ve gizlendi . Benim bu dosyası görünür ve değiştirilebilir hale getirmem gerek ama Salt Okunur ve Gizli olduğu için özelliklere girip ayarları değiştiremiyorum .
Lütfen Yardım Edin .

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,376
İlk olarak Görünüm kısmından ayarlama yaparsanız erişebilirsiniz. Bunun için Başlat kısmına veya dosyanın bulunduğu klasöre gidin. Klasöre sağ tıklayın ve özelleştir deyin. Ardından özelleştir sekmesinde klasör için görünen "Gizle" veya "Göster" ibarelerine tıklayarak uygula deyin. Klasörün erişime açılmış olması gerekir.

KS

Emircan Eren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
OceanLaB' Alıntı:
İlk olarak Görünüm kısmından ayarlama yaparsanız erişebilirsiniz. Bunun için Başlat kısmına veya dosyanın bulunduğu klasöre gidin. Klasöre sağ tıklayın ve özelleştir deyin. Ardından özelleştir sekmesinde klasör için görünen "Gizle" veya "Göster" ibarelerine tıklayarak uygula deyin. Klasörün erişime açılmış olması gerekir.

Hocam sadece Gizle ve Salt okunur Seçeneği var ver Salt Okunur seçeneği İşaretli Halde. 
vjD5A4.png

OceanLaB' Alıntı:

6J1Pp0.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri