Bütçe nedir?bugün klavyem bozuldu ekran klavyesinden yazıyorum kablolu kablosuz pek farketmez switch olarak ya yellow ya da buna yakın bir şey istiyorum acil almam lazım teşekkürler
1k hocamBütçe nedir?
Sonunda hotswap öneri isteyenler ya, inanıyorum bu piyasa gelişicek.
ou hocam bu almanca ya onu nasıl çözeriz yıllardır anca alıştık Türkçe Q klavyeye xd
Tuşların yeri ezberinizdeyse sorun olmaz sadece şekil farklıou hocam bu almanca ya onu nasıl çözeriz yıllardır anca alıştık Türkçe Q klavyeye xd
keycaps alsak pekiTuşların yeri ezberinizdeyse sorun olmaz sadece şekil farklı
Türkçe hotswap yok var k552 ama kalitesix
Türkçe keycaps yok kanmxmsmsmkeycaps alsak peki
peehh keycaps önerisi var mı hocam puding olursa güzel olur ya hani bir inceliği var mı bilmem gereken yoksa direkt yazıp birisini alsam da olur muTürkçe keycaps yok kanmxmsmsm
Pbt olmasına dikkat edinde keycapse 500e gelicek onun yerine daha iyi klavye alırsınızpeehh keycaps önerisi var mı hocam puding olursa güzel olur ya hani bir inceliği var mı bilmem gereken yoksa direkt yazıp birisini alsam da olur mu
zahmet olacak ama ona göre de bir öneri atabilir misiniz bana size zahmet mümkünse bu tarz sesi olan switchlerden istiyorum yellow brown black gibi...Pbt olmasına dikkat edinde keycapse 500e gelicek onun yerine daha iyi klavye alırsınız
zahmet olacak ama ona göre de bir öneri atabilir misiniz bana size zahmet mümkünse bu tarz sesi olan switchlerden istiyorum yellow brown black gibi...
bu bağlantı geçerli değil diyor ama
Check this out!bu bağlantı geçerli değil diyor ama
https://www.amazon.com.tr/KEMOVE-K6...fix=yellow+switch+,computers,113&sr=1-12&th=1
Ne yalan söyleyim bende ilk kez gördüm ama gateron pro ile geliyormuş güzel gibi
Güzel fena değil