- Tepki
- 0
Merhaba. Öncelikle konuyu açmadan önce forumda araştırma yaptım ama istediğim cevabı bulamadığım için yeni konu açma gereği hissettim, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Geçtiğimiz günlerde laptobumu değiştirdim. Eski bilgisayarım Acer Aspire 5750G idi ve yeni almış olduğum laptop ise HP 15-af109nt. Eski bilgisayarımda NVIDIA 610M 1GB ekran kartı, 2.nesil Intel Core i52450M 2.50GHz ve 8GB Samsung ram vardı. Yeni aldığım laptopta ise [font=arial, sans-serif]AMD Radeon R5 M330 2GB ekran kartı, [font=arial, sans-serif][size=medium]AMD A8-7410 2.20GHz işlemci ve 8GB samsung ram bulunmakta. Eski laptobumda LoL ü orta ayarlarda 70-80, düşük ayarlarda 100-120 fps alarak oynayabiliyordum fakat bu bilgisayarda ayarları en düşüğe çektim, batarya kısmından yüksek performansa ayarladım ve oyunu ekran kartı yazılımına tanıtmama rağmen 40-50 fps den yukarısını alamıyorum. CS:GO ya hiç değinmiyorum bile... Enn düşük ayarlara alsam bile 25 fps de anca oynatıyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Çok beğenerek aldım ama soğumak üzereyim. Bilgisayar donanımları üzerine pek hakim birisi değilim. Lütfen yargılamadan cevap verin
İyi Forumlar...[/size][/font][/font]