Yardım Hp Monitörde No Source Signal Hatası

balıkmomo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, bir süre önce 2.el olarak HP Compaq LA 1956x monitörünü aldım. Kablolarını da yeni aldım HDMI girişi olmadığı için şuan Display Port kullanıyorum. İkinci Monitör olarak kullanıyorum ve çekmediğim sıkıntı kalmadı, girişlerini kontrol ettim ikiside doğru yerde takılı oyun oynarken yada şuan bile bu forumu yazarken No Source Signal uyarısını alıyorum bunun ile ilgili ne yapabilirim?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2025-10-05 saat 18.46.39_5a5c902d.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-10-05 saat 18.46.39_5a5c902d.jpg
    54.7 KB · Görüntüleme: 11

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Merhaba, bir süre önce 2.el olarak HP Compaq LA 1956x monitörünü aldım. Kablolarını da yeni aldım HDMI girişi olmadığı için şuan Display Port kullanıyorum. İkinci Monitör olarak kullanıyorum ve çekmediğim sıkıntı kalmadı, girişlerini kontrol ettim ikiside doğru yerde takılı oyun oynarken yada şuan bile bu forumu yazarken No Source Signal uyarısını alıyorum bunun ile ilgili ne yapabilirim?
Kablo modu ayarı varsa oradan kullandığın kablo türünü seç Hdmı ya da Display neyse. Onun dışında yüksek Hz ayarında kullanıyorsan düşür.

KS

balıkmomo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kablo modu ayarı varsa oradan kullandığın kablo türünü seç Hdmı ya da Display neyse. Onun dışında yüksek Hz ayarında kullanıyorsan düşür.
merhaba kablo modu ayarını nereden değiştirebilirim? onun dışında 60hz bir monitör farklı bir seçenği çıkmıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri