Öneri Hp Prodesk 400 G2 Mt Masaüstü Bilgisayara Oyun Oynamak Için Hangi Ekran Kartı Takılmalı?

batinwl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayarın özellikleri:
Ekran kartı: Yok.
İşlemci: i5 4590.
RAM: 4 GB Samsung 1600MHz (RAM frekansı yanlış olabilir tam hatırlamıyorum)
Anakart: Hewled Packard 198e.
Şu an bilgisayara ek HDD takviyesi yaptım (300GB)
Bazen hiç donmayan oyunlarda arada sırada drop yemeler oluyor 1 2 dakikada düzeltiyor sebebi ne olabilir termal macun mu kurudu eğer kuruduysa bundan dolayı mı oluyor bunun sebebini de öğrenmek isterim.
Demek istediğim bu bilgisayarın çoğu oyunu açması için ne gibi takviyeler yapmalıyım.
PSU sanırım 180W bunu 550W ikinci el bir psu ile değiştireceğim.

1738325827997.png

Ekli dosyalar

• Untitled.png
    Untitled.png
    26.1 KB · Görüntüleme: 0

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
Bilgisayarın özellikleri:
Ekran kartı: Yok.
İşlemci: i5 4590.
RAM: 4 GB Samsung 1600MHz (RAM frekansı yanlış olabilir tam hatırlamıyorum)
Anakart: Hewled Packard 198e.
Şu an bilgisayara ek HDD takviyesi yaptım (300GB)
Bazen hiç donmayan oyunlarda arada sırada drop yemeler oluyor 1 2 dakikada düzeltiyor sebebi ne olabilir termal macun mu kurudu eğer kuruduysa bundan dolayı mı oluyor bunun sebebini de öğrenmek isterim.
Demek istediğim bu bilgisayarın çoğu oyunu açması için ne gibi takviyeler yapmalıyım.
PSU sanırım 180W bunu 550W ikinci el bir psu ile değiştireceğim.

1738325827997.png
direkt sistemi değiştirmen lazım

KS

batinwl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyun olarak call of duty 4 modern warfare gibi eski tip oyunları oynayacağım god of war gibi yüksek grafikli oyun oynamayacağım için sorun değil Call of duty modern warfareyi bu bilgisayarda oynadım. düşük fps değil aksine 50-60 fps de rahat şekilde çalışıyordu (bazen droplar) rahat bir şekilde oynayacağım bir parça yükseltmesi yapmak istiyorum.

benim kendime ait olan bilgisayarım değil tabii bunu sadece eski oyunları steamde olmayan oyunları crack olarak oynayıp başka bir şehire gittiğim zaman ikinci bilgisayar olarak kullanmak istiyorum bu yüzden parça geliştirmesi olarak bana bir öneri verirseniz iyi olur..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri