bütçe nedir bilmiyorum fakat 3k daha koyup 3070 bir laptop almak daha mantıklıHP Victus Laptop 16 - E0052NT AMD Ryzen 7 5800H 16GB RAM 1TB SSD 6GB GeForce RTX 3060 16.1 inç FHD 144
Fiyatı 26.000 Alınır mı ?
Şöyle çoğu gaming laptoplarda sarj süresi kısa hp laptopların sarj süresi uzun olduğu için tercih ettim hem oyun hem günlük kullanım için.bütçe nedir bilmiyorum fakat 3k daha koyup 3070 bir laptop almak daha mantıklı
dışarda kullanacağınız zaman güç planlarından performansını kısabilirsiniz şarj sıkıntısı yaşamak istemiyosanız sonu.ta evde şarjda oynicaksınızŞöyle çoğu gaming laptoplarda sarj süresi kısa hp laptopların sarj süresi uzun olduğu için tercih ettim hem oyun hem günlük kullanım için.
onlardada fiyatlar pahalı bu hp victus sistemi iyi şimdi asusda 30k üstüne çıkıyor o kadar çıkamam birde boyutları küçükbide tercihiniz asus msi olsun
7 6800h la 3060 lar 30 konlardada fiyatlar pahalı bu hp victus sistemi iyi şimdi asusda 30k üstüne çıkıyor o kadar çıkamam
düşünürüm teşekkür ederimanladım ama bir MacBook ya da matebook almadığınız sürece dışarda kullanım oranları gaming laptoplarda aman aman fark yaratmıyor arkadaşın dediği gibi güç planları ile günlük işlerinizin süresini artırabilirsiniz tabi sizin attığınız laptopta iyi fakat 3k farkla 3070 almak daha mantıklı tabi size kalmış gün içerisinde en çok nasıl aktifsiniz bilemem