https://www.dolby.com/experience/headphones/corsair-hs80-rgb-wireless/#gref kulaklık modeliniz buysa eğer burdan indirebilirsinizArkadaşlar bugün itopyadan hs80 aldım ve dolby uygulamasını aktif etmek istiyorum fakat site falan göremedım dolbynin baska sitelerde de indirmek istemedım yardımcı olursanız sevinirm
usb modelı kulaklıgımhttps://www.dolby.com/experience/headphones/corsair-hs80-rgb-wireless/#gref kulaklık modeliniz buysa eğer burdan indirebilirsiniz
hocam videodakı adamın üç noktaya tıklayıp reedom codeye basıyor bende ... yok misrosoft storeda
bu videodan bakabilirsiniz hocam
kulalığınızın kutusundan çıkabilir hocam o kodhocam videodakı adamın üç noktaya tıklayıp reedom codeye basıyor bende ... yok misrosoft storeda
Ekli dosyayı görüntüle 22164
hayır attıgım ss e bak ve de videodakı microsoft store ekranına bak bende 3 nokta bölümü yok ondan yazamıyorum seri numarasınıkulalığınızın kutusundan çıkabilir hocam o kod
reedem kodlarını kullanma yeri hesap resminizin üstüne geldiğinizde açılan sekmelerde olması lazımhayır attıgım ss e bak ve de videodakı microsoft store ekranına bak bende 3 nokta bölümü yok ondan yazamıyorum seri numarasını
seri numarasnı mı yazıcaz peki hiç bilmiyorm cahilliğime ver..reedem kodlarını kullanma yeri hesap resminizin üstüne geldiğinizde açılan sekmelerde olması lazım
Sorun değil hocam . kutunuzdan eğer kod çıktıysa onu gireceksinizseri numarasnı mı yazıcaz peki hiç bilmiyorm cahilliğime ver..
kod cıkmadıSorun değil hocam . kutunuzdan eğer kod çıktıysa onu gireceksiniz
kulaklık kendiliğinden aktif etmiş olabilir belki hocamkod cıkmadı
dolby uygulamasını naısl yukleyeblrm peki?kulaklık kendiliğinden aktif etmiş olabilir belki hocam
dolby uygulamasını naısl yukleyeblrm peki?
sol altta dolby yazıyor aktif mi edilmiş kendiliğinden?![]()
Dolby Access - Free download and install on Windows | Microsoft Store
Download Dolby Access to start your free trial of Dolby Atmos for Headphones or set up a Dolby Atmos device. Hear stunning detail, precision, and realism in your games, movies, and shows with sound that flows all around you — even overhead and behind you. Dolby Access also allows you to...apps.microsoft.com
![]()
Dolby Access - Free download and install on Windows | Microsoft Store
Download Dolby Access to start your free trial of Dolby Atmos for Headphones or set up a Dolby Atmos device. Hear stunning detail, precision, and realism in your games, movies, and shows with sound that flows all around you — even overhead and behind you. Dolby Access also allows you to...apps.microsoft.com
bilgim yok hocam kusura bakmayın ama bu uygulamayı kurduysanız birde ordan deneyin isterseniz
hocam aktive et diyor işte ss attım aktif degil yani o kodu da nerden bulcam bılmıyormbilgim yok hocam kusura bakmayın ama bu uygulamayı kurduysanız birde ordan deneyin isterseniz
itopya ile görüşebilirsiniz hocam bildiğim kadarıyla vermeleri lazım onlar destek verebilirler.hocam aktive et diyor işte ss attım aktif degil yani o kodu da nerden bulcam bılmıyorm
tamamdır hocam az cok anladım tesekkur ederımitopya ile görüşebilirsiniz hocam bildiğim kadarıyla vermeleri lazım onlar destek verebilirler.
Rica ederim ne demek güzel günlerde kullanın kulaklığınızı.tamamdır hocam az cok anladım tesekkur ederım