HYPE-DUO sizce tekrar anakart stoğu gelir mi?

playersk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar merhaba. Özellikle Taner hocama sormak istiyorum belki bir bilgisi falan vardır diye :) 

https://www.itopya.com/hype-duo_h17035

bu sistemde şu an anakart stoğu gözükmüyor ama almayı çok istiyorum.

https://www.itopya.com/hype-uno_h17020 

bu sistemde de işlemci ram ve anakart ekleyince pahalıya geliyor. 27-28 civarına. 

Acaba tekrar stok eklenir mi, dün geceden beri başında bekliyorum ama bir türlü stok gelmedi. Hep 4-5 bin farkla anakart vs geliyor.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Cvp: Sizce tekrar anakart stoğu gelir mi?

Selamlar,

Sistemin stoğu yakın zamanda gelecek görünmüyor. Gelse de eski fiyattan çıkacağını düşünmüyorum. Zira bu sistemler ilk stoklar bitene kadar firma ve marka destekli fiyatı ile çıkıyor. Ardından stoklar bitince, ikinci sistemler desteksiz çıktığı için fiyat yüksek oluyor :(

KS

playersk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
RE: Cvp: Sizce tekrar anakart stoğu gelir mi?

OceanLaB' Alıntı:
Selamlar,

Sistemin stoğu yakın zamanda gelecek görünmüyor. Gelse de eski fiyattan çıkacağını düşünmüyorum. Zira bu sistemler ilk stoklar bitene kadar firma ve marka destekli fiyatı ile çıkıyor. Ardından stoklar bitince, ikinci sistemler desteksiz çıktığı için fiyat yüksek oluyor :(

Belki hafta sonu olduğundan stok yenilenmiyor diye düşünmeden edemiyorum, adeta her dakika stok yeniliyorum. İnşallah alabilirim :( 

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim Taner hocam. :)

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366

playersk' Alıntı:
OceanLaB' Alıntı:
Selamlar,

Belki hafta sonu olduğundan stok yenilenmiyor diye düşünmeden edemiyorum, adeta her dakika stok yeniliyorum. İnşallah alabilirim :( 

Rica ederim inşallah alırsınız. Alınca da bir güncelleme yapıp son halini paylaşın bizimle lütfen :)

KS

playersk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

OceanLaB' Alıntı:
playersk' Alıntı:

Rica ederim inşallah alırsınız. Alınca da bir güncelleme yapıp son halini paylaşın bizimle lütfen :)

İnşallah alırım da memnuniyetle aldığımın sevincini paylaşırım Taner hocam :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri