bu kulaklık için alınca yapılması gereken işlemler nelerdir
ve hangi driveri yüklemeliyim nerden yüklemeliyim nasıl yüklemeliyim
İlk olarak ses kartını kullanmayın ve uzatma jakı alın eğer anakartınızdw ya da kasanızın üstünde 2 jak varsa 2 jaklı uzatma alabilirsinizbu kulaklık için alınca yapılması gereken işlemler nelerdir
istiyorsan farklı bir ses kartı alırsın ya da direk razerim thx yazılımını indirirsin zaten bütün usb ve jaklı kulaklıklarda çalışıyoryani driver kullanma diyosun değilmi
birde mici devreye sokamadımistiyorsan farklı bir ses kartı alırsın ya da direk razerim thx yazılımını indirirsin zaten bütün usb ve jaklı kulaklıklarda çalışıyor
driver olarak aşağıdaki Firmware yükleyebilirsin.birde mici devreye sokamadım
Merhaba. Asus Prime B660m k d4 anakart kullanıyorum kendi üzerinde gelen realtek ses aygıtı var haricen ses kartı alırsam rampage Fury X Wireless 7.1 kulaklığa ne gibi fayda sağlar ses kartının olması veya 2+1 creative ses sistemi için. Ve önerebileceğiniz ses kartı varmı? Teşekkürlerİlk olarak ses kartını kullanmayın ve uzatma jakı alın eğer anakartınızdw ya da kasanızın üstünde 2 jak varsa 2 jaklı uzatma alabilirsiniz
sonrasında da isterseniz para biriktirip kendinize istediğiniz bir ses kartı alabilirsiniz ya da thx spartial audio yazılımı alıp o şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz
sağol ama böyle bi kulaklığın bu kadar basit bir yazılımı olması üzdü benidriver olarak aşağıdaki Firmware yükleyebilirsin.
o zaman mic ya bozuktur ya da usb ses kartından / pc den devre dışı bırakmışsındırbirde mici devreye sokamadım
Hocam fury x zaten kaliteli ses kartı almanız gerekmez. Zaten kaliteli ses kartları 500 tlden felan başlıyorMerhaba. Asus Prime B660m k d4 anakart kullanıyorum kendi üzerinde gelen realtek ses aygıtı var haricen ses kartı alırsam rampage Fury X Wireless 7.1 kulaklığa ne gibi fayda sağlar ses kartının olması veya 2+1 creative ses sistemi için. Ve önerebileceğiniz ses kartı varmı? Teşekkürler
hyperx almış fury x değilHocam fury x zaten kaliteli ses kartı almanız gerekmez. Zaten kaliteli ses kartları 500 tlden felan başlıyor
Anakartın ses kartı yeterli olur yani
kablosuz kulaklığın varsa zaten kablosuz olarak kullan kabloluya gerek yok zaten bende de razer barracuda x in üst modeli var hem telefonda hemde pc de kablosuz olarak kullanıyorumMerhaba. Asus Prime B660m k d4 anakart kullanıyorum kendi üzerinde gelen realtek ses aygıtı var haricen ses kartı alırsam rampage Fury X Wireless 7.1 kulaklığa ne gibi fayda sağlar ses kartının olması veya 2+1 creative ses sistemi için. Ve önerebileceğiniz ses kartı varmı? Teşekkürler
Yok fury x için soran arkadaşa söyledimhyperx almış fury x değil
kablosuz kulaklığın varsa zaten kablosuz olarak kullan kabloluya gerek yok zaten bende de razer barracuda x in üst modeli var hem telefonda hemde pc de kablosuz olarak kullanıyorum
TeşekkürlerHocam fury x zaten kaliteli ses kartı almanız gerekmez. Zaten kaliteli ses kartları 500 tlden felan başlıyor
Anakartın ses kartı yeterli olur yani
Bu kulaklığı telefonda nasıl kullanabiliriz kablosuz olarak pekihyperx almış fury x değil
kablosuz kulaklığın varsa zaten kablosuz olarak kullan kabloluya gerek yok zaten bende de razer barracuda x in üst modeli var hem telefonda hemde pc de kablosuz olarak kullanıyorum
fury x zaten kablosuz kablosuz kullanmak daha mantıklıYok fury x için soran arkadaşa söyledim
fury x in bluetooth desteği var ama bence fury x almadıysanız almayın kablosuzda mikrofon performansı aşırı kötü onun yerine azcık üstüne koyup razer barracuda x alınTeşekkürler
Bu kulaklığı telefonda nasıl kullanabiliriz kablosuz olarak peki
Şuan fury x Wireless kullanıyorum Kablolu veya kablosuz da mikrofon sesinde hiç bir sorun yok. Görüşme yaptığım kişiler anlamıyor bile sesin bundan çıktığını. Bi yanlışlık olmasın?fury x zaten kablosuz kablosuz kullanmak daha mantıklı
fury x in bluetooth desteği var ama bence fury x almadıysanız almayın kablosuzda mikrofon performansı aşırı kötü onun yerine azcık üstüne koyup razer barracuda x alın