SirDexter Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 15 Ara 2022 Mesajlar 129 Tepki 35 Konum İzmir 20 Ocak 2023 #1 Selamlar cümleten. Bu iki klavye arasında kaldım hangisi daha iyi size göre hocalarım ? Farklı bir önerisi olan olursa onada açığım.
Selamlar cümleten. Bu iki klavye arasında kaldım hangisi daha iyi size göre hocalarım ? Farklı bir önerisi olan olursa onada açığım.
Çağdaş Işık Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 13,403 Tepki 4,763 Konum 34 | İstanbul Anadolu 20 Ocak 2023 #2 SirDexter' Alıntı: Selamlar cümleten. Bu iki klavye arasında kaldım hangisi daha iyi size göre hocalarım ? Farklı bir önerisi olan olursa onada açığım. Genişletmek için tıkla ... İki ürününde markası iyi ve ürünlerde iyi sizin incelemelerini izleyip karar vermeniz gerek diye düşünüyorum HyperX Alloy Core RGB 4P4F5A3 - Razer Cynosa V2 Chroma Karşılaştırması - Epey Epey - HyperX Alloy Core RGB 4P4F5A3 - Razer Cynosa V2 Chroma özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
SirDexter' Alıntı: Selamlar cümleten. Bu iki klavye arasında kaldım hangisi daha iyi size göre hocalarım ? Farklı bir önerisi olan olursa onada açığım. Genişletmek için tıkla ... İki ürününde markası iyi ve ürünlerde iyi sizin incelemelerini izleyip karar vermeniz gerek diye düşünüyorum HyperX Alloy Core RGB 4P4F5A3 - Razer Cynosa V2 Chroma Karşılaştırması - Epey Epey - HyperX Alloy Core RGB 4P4F5A3 - Razer Cynosa V2 Chroma özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com