alınır güezl fiyat ama pedleri vs yıpranmadıysa. birde 2 seneyi gecmemiş olması daha iyi olur ama zaten 600tl2. el hyperx cloud 2 kablolu 600 lira alınır mı fiyat uygun mudur?
neden 2 senealınır güezl fiyat ama pedleri vs yıpranmadıysa. birde 2 seneyi gecmemiş olması daha iyi olur ama zaten 600tl
bir kulaklık zaten 4-5 sene gider max. almışken 2 sene de kendisi kullansınneden 2 sene
Cloud 2'yi 5 sene civarı kullandım hiç bir sıkıntısı yoktu sadece pedleri değişicekbir kulaklık zaten 4-5 sene gider max. almışken 2 sene de kendisi kullansın
sıfır almak var bide ikinci el 4-5 yıl kullanılmış ürün almak var. ikinci el de 2 seneyi geçmiş ürün tercih etmem geneldeCloud 2'yi 5 sene civarı kullandım hiç bir sıkıntısı yoktu sadece pedleri değişicek
sizin tercihiniz eğer temiz ise alınabilir.sıfır almak var bide ikinci el 4-5 yıl kullanılmış ürün almak var. ikinci el de 2 seneyi geçmiş ürün tercih etmem genelde
pedleri sıfırdan farksız faturası yokeğer pedlerin de ve derisinde bir şey yok ise alınır bide faturası var mı
alınır hocam 5 yıl civarı kullandım gayet yeterli olurpedleri sıfırdan farksız faturası yok