Hyperx Cloud 2 Ve Dolby Atmos Eq

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
Arkadaşlar kulaklığımı yeni aldım, CS GO gibi oyunlarda ses baya fazla tabiki Dolby Atmos sayesinde fakat silah sesleri aşırı fazla ve yaptığım EQ ayarları yüzünden böyle sanıyorum, silah sesleri için kısmam gereken bir ayar var mı ? Ayak sesleri için açmam gereken bir ayar? Önerdiğiniz bir EQ ayarı :)
Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• resim_2023-04-10_002340605.png
    resim_2023-04-10_002340605.png
    162.9 KB · Görüntüleme: 159

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
571
Şahsen Dolby otomatik Game ayarında kullanıyorum ses kasmamı gerektiren oyunlarda, bu yüzden özelleştirilmiş EQ ayarı için bir şey diyemem. Ancak ses fazla geliyor derken son seste mi oynuyorsunuz? Kast ettiğiniz buysa sesi kısabilirsiniz kulağınızın rahat edeceği ses seviyesine göre. Oyun içi ayardan da kısabilirsiniz, genel ses seviyesini Windows'un ses ayarından da kısabilirsiniz.

EmirAladağ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Şahsen Dolby otomatik Game ayarında kullanıyorum ses kasmamı gerektiren oyunlarda, bu yüzden özelleştirilmiş EQ ayarı için bir şey diyemem. Ancak ses fazla geliyor derken son seste mi oynuyorsunuz? Kast ettiğiniz buysa sesi kısabilirsiniz kulağınızın rahat edeceği ses seviyesine göre. Oyun içi ayardan da kısabilirsiniz, genel ses seviyesini Windows'un ses ayarından da kısabilirsiniz.
Onu dememis hocam ses ayniyken ayak sesini arttirayim silahi kisayim demis tahminen silah sesi raahtsiz etmesin diye ses kisinca ayak sesini duyamiyor

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Arkadaşlar kulaklığımı yeni aldım, CS GO gibi oyunlarda ses baya fazla tabiki Dolby Atmos sayesinde fakat silah sesleri aşırı fazla ve yaptığım EQ ayarları yüzünden böyle sanıyorum, silah sesleri için kısmam gereken bir ayar var mı ? Ayak sesleri için açmam gereken bir ayar? Önerdiğiniz bir EQ ayarı :)
Teşekkürler.
ayak sesleri tiz seslerden oluşur. 8-16khz arttırmanız diğerlerini normal ayarlarda kullanarak deneyin. 8-16khz ayak seslerini belirginleştiriyor.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
571
Onu dememis hocam ses ayniyken ayak sesini arttirayim silahi kisayim demis tahminen silah sesi raahtsiz etmesin diye ses kisinca ayak sesini duyamiyor
O sadece oyun içerisinde öyle bir ayar varsa yapılabilir. Dolby ile böyle bir ayar yok diye biliyorum.

KS

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
Hocam hakaret gibi oldu bu, ses kısmayı bana tarif ediyorsunuz, yazdığım mesajı tekrar okur musunuz rica etsem. Ben ses kısamıyorum yüksek tarzında birşey mi yazdım.

ayak sesleri tiz seslerden oluşur. 8-16khz arttırmanız diğerlerini normal ayarlarda kullanarak deneyin. 8-16khz ayak seslerini belirginleştiriyor.
Hocam bu şekilde test edeyim mi ? Volume leveler sekmesini işaretlememi önerir misiniz ? Gürültü dengeleme tarzında bir ayar mı ?

Ekli dosyalar

• resim_2023-04-10_005009292.png
    resim_2023-04-10_005009292.png
    149.6 KB · Görüntüleme: 61

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Hocam hakaret gibi oldu bu, ses kısmayı bana tarif ediyorsunuz, yazdığım mesajı tekrar okur musunuz rica etsem. Ben ses kısamıyorum yüksek tarzında birşey mi yazdım.

Hocam bu şekilde test edeyim mi ? Volume leveler sekmesini işaretlememi önerir misiniz ? Gürültü dengeleme tarzında bir ayar mı ?
şu şekilde deneyin.bası azaltıp tizi arttırmak ayak seslerini daha rahat duymayı sağlıyor. +-1,2 oynata bilirseniz deneyerek
1681077941384.png

yüksek seste baslı müzikler dinlerken bu ayarları dene ben bayılıyorum.
1681078326898.png

+10 +7 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +6 +8 kulaklıktan kulaklığa değişebilir biraz.

Son düzenleme:
KS

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
KS

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
surround virtualizer bence kapatın. sanallaştırma genelde kötü oluyor. diğerini bilmiyorum hyper ayarları yapmadım hiç.
Müzik için önerdiğiniz ayar gayet güzel oldu, CS için deneyerek test edicem hocam teşekkür ederim.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
571
Hakaretten bahsetmeseydiniz iyidi. Şahsen işim olmaz hakaretle.
Yazdığınızı tam anlayamadım ve anlamak için size soru sordum. Sonradan anladım ama zaten EQ ayarlarını bilen ve iyi anlayan arkadaşlar dediğinizi hemen anlayıp cevaplamışken yazdığım şeyi düzeltme gereği de duymadım. Çünkü benim konuyu o an için anlayamadığım orada kalsın. Kendi ayıbım olarak. Rahatsızlık verdiğimden dolayı herkesten özür dilerim.

KS

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
Hakaretten bahsetmeseydiniz iyidi. Şahsen işim olmaz hakaretle.
Yazdığınızı tam anlayamadım ve anlamak için size soru sordum. Sonradan anladım ama zaten EQ ayarlarını bilen ve iyi anlayan arkadaşlar dediğinizi hemen anlayıp cevaplamışken yazdığım şeyi düzeltme gereği de duymadım. Çünkü benim konuyu o an için anlayamadığım orada kalsın. Kendi ayıbım olarak. Rahatsızlık verdiğimden dolayı herkesten özür dilerim.
Hocam kusura bakmayın, biraz alındım ve o şekilde cevap verdimi kırdıysam sizi kusura bakmayın, karşınızdaki insan kimdir nedir nasıl düşünür bilemiyorsunuz, banada hak verin, hayırlı geceler hayırlı sahurlar.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Hocam konuyla alakasız ama şimdiki fiyattan(1700+) almadınız dimi?

KS

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
Blackshark dahs iyi aslında ama hayırlı olsun
Hocam ticari amaç ile almıştım fazla kullanmadım, 1600 liraya ikinci el olarak sattım, kendime 750 liraya Cloud 2 aldım gayet temiz bir cihaz herşeyi ile aldım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri