HyperX Cloud 2 vs Logitech G435 lightspeed

Allp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar konuya hakim olan bilgisi deneyimi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var bir konuda, bu iki ürün arasında kaldım amaç oyundan önce aslında günlük kullanım bilginiz olsun bir fikir belirtebilirse eğer deneyimi veya bilgisi olana akradaşlar sevinirim

Cloud 2 1500 TL civarına yakın G435 Amazon üzerinde 1300 TL

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
HyperX Cloud 2 daha kalitelidir Logitech'e göre ve şahsen çok logitech kullanmış biri olarak önermem hiç rahat değiller.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
435g alırdım.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Cloud 2 yıllanmış ve oturmuş bir ürün. Oyun performansı tartışılamaz zaten, gündelik olarak da üzeceğini zannetmiyorum. Tercihim Cloud 2 olurdu.

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Cloud 2 2 katı paraya kadar çoğu rakibinin içinden geçebilir. Dayanıklı, sorunsuz. Ohm değeri düşük olmasına rağmen 250 ohmdan fazla kulaklık sürebilen kulaklık amfisi ile son ayarda bile seste patlama olmuyor nerdeyse. Müzik dinlerken de ortalama üstü bir performansı olup bass performansı fiyatına göre çok iyi bir ürün. Sadece kafa bandının altındaki derimsi tabaka belli zaman sonra soyuluyor. Komple soyarsanız altında kumaş kısmı var görselliği bozulmuyor :)

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Arkadaşlar konuya hakim olan bilgisi deneyimi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var bir konuda, bu iki ürün arasında kaldım amaç oyundan önce aslında günlük kullanım bilginiz olsun bir fikir belirtebilirse eğer deneyimi veya bilgisi olana akradaşlar sevinirim

Cloud 2 1500 TL civarına yakın G435 Amazon üzerinde 1300 TL
İkisi arasında bir karşılaştırma yapıcak olursak cloud 2 tercih edin tabiki fakat onun dışında cloud 2 diğer rakiplerine göre düşük kalıyor bilginiz olsun, ayrıca sesi %72 fazla açarsanız windowstan dipses yaşayacaksınız çok sorun olmaz zaten dp değerleri yüksek bir kulaklık alabilirsiniz hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri