Merhaba kulaklıklar hakkında pek bir bilgim yok bu kulaklık alınırmı veya önereceğiniz başka model varmı şimdiden teşekkür ederim
ben iyi olduğunu duydum bu kulaklığın benimde alasım var kullanan yada bi bilgisi olan yazarsa sevinirimMerhaba kulaklıklar hakkında pek bir bilgim yok bu kulaklık alınırmı veya önereceğiniz başka model varmı şimdiden teşekkür ederim
knk çoğunlukla oyun amaçlı kullanıcam mikrofon kalitesi nasılSaf oyun amaçlı bir kulaklık istiyorsan alınır (şu an kullanıyorum)
Müzik konusunda muadillerine göre zayıf ancak Ekolaizer ile biraz daha toparlanıyor.
Oyun amaçlı yeterlidir. İçerik üretmek açısında mehknk çoğunlukla oyun amaçlı kullanıcam mikrofon kalitesi nasıl
3k için deuer gibiOyun amaçlı yeterlidir. İçerik üretmek açısında meh
Şu anki piyasada değer.3k için deuer gibi
Mikrofonunu kullanınca sesi düzgün bir şekilde karşıya iletiyor dimiŞu anki piyasada değer.
evet rahatsız edici cızırtı veya parazite denk gelmedimMikrofonunu kullanınca sesi düzgün bir şekilde karşıya iletiyor dimi
Anladım teşekkür ederimevet rahatsız edici cızırtı veya parazite denk gelmedim
şey bende cızırtı var nasıl var diyorsanız kulaklıkta ses yükselttiğimde cızırtı geliyorevet rahatsız edici cızırtı veya parazite denk gelmedim
kendi kulaklığımda öyle bir sorun yok. Kasanın arkasındaki USB lere takmayı dene belki besleme ile alakalıdır.şey bende cızırtı var nasıl var diyorsanız kulaklıkta ses yükselttiğimde cızırtı geliyor
deneyeceğim sağolunkendi kulaklığımda öyle bir sorun yok. Kasanın arkasındaki USB lere takmayı dene belki besleme ile alakalıdır.