Hyperx Pulsefire Haste Scroll Çalışmıyor(Garanti Kapsamı?)

AkifErdem

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
Arkadaşlar bilgisayarda geziniyordum öyle twitter falan pcnin başından kalktım geri geldim scroll 3 aşağı 1 yukarı yapmaya değişik değişik tepkimelerde bulunuyordu bir zaman sonra hiç çalışmamaya başladı,üfledim içini falan temizlemeye çalıştımda ama olmadı hala çalışmıyor mediamarkttan almıştım,garanti kapsamına girer mi? Direkt olarak aldığım mağzaya mı görütmem gerekli?

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
483
Aldığınız yere götürmeniz daha mantıklı görünüyor. Servise mi yoksa ithalatçı firmamı olacak şeklinde sizi yönlendirirler.

İçini, vidaları söküp açmadınız değil mi?

Birde götürmeden önce son kez şu şekilde kuvvetlice hava üfleyin:
Meşrubat içtiğimiz temiz bir pipetin bir ucunu hafif yassılaştırıp tekerleğin aralıklarına sokup kuvvetlice üfleme.. Tam olarak toz engeli var mı emin olursunuz.

Şurada scroll için küçük bir test:

KS

AkifErdem

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
Aldığınız yere götürmeniz daha mantıklı görünüyor. Servise mi yoksa ithalatçı firmamı olacak şeklinde sizi yönlendirirler.

İçini, vidaları söküp açmadınız değil mi?

Birde götürmeden önce son kez şu şekilde kuvvetlice hava üfleyin:
Meşrubat içtiğimiz temiz bir pipetin bir ucunu hafif yassılaştırıp tekerleğin aralıklarına sokup kuvvetlice üfleme.. Tam olarak toz engeli var mı emin olursunuz.

Şurada scroll için küçük bir test:

İçini açmadım hocam,üflemeyi denedim her şekilde ancak işe yaramadı, attığınız testi de yaptım bazen çalışıyor bazen çalışmıyor sanırım en iyisi garantiye vermek.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri