i3-3225 hd4000 Kurarken sistem hatası veriyor

Yasin Danacı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocalarım benim elime geçmiş olan "1155 pin" bir adet işlemci var. Bu işlemci Hd 4000 Grafik destekliyor fakat intel veyahut başka bir site üzerinden bu Grafik driveri'ni kurarken 
lqEaQl
    Hata(Buna tıkla gör)

bu hatayı alıyorum.Bu işlemci (buraya tıkla) özellik bölümünde desteklediğine dair bir kısım dahi var. 

Bu hatayı başka alıp düzelte bilen veyahut bu hata'nın düzeltme yolunu bilen varsa bana yardım edebilir mi ?

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Doğru driver.
Bir de aygıt yöneticisinden HD 4000 Ü BULARAK ,ONUN ÜZERİNDEN GÜNCELLEMEYİ DENEYİN.

KS

Yasin Danacı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşte sıkıntı orda hocam hd4000 gözükmüyor. Bende baktım ama bulamadım. Acaba bios üzerinden olabilir mi? Çünkü yeni bir anakart almıştım(2. El).

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Yasin Danacı' Alıntı:
İşte sıkıntı orda hocam hd4000 gözükmüyor. Bende baktım ama bulamadım. Acaba bios üzerinden olabilir mi? Çünkü yeni bir anakart almıştım(2. El).
 Bios üzerinden müdahale edemezsin. Harici e.kartı varsa ,onu çıkarıp,tekrar yöneticiden bakabilirmisin.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Driver çakışması olabilir. Eski tüm sürücülerinizi, DDU gibi bi program ile silip,önce ,dahili grafik kartının sürücüsünü yüklemeyi deneyin olmazsa.

KS

Yasin Danacı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocalarım DDU ile sildim DriverPack Solution ile taratıp herşeyi tekrardan yüklettim ama hiç birşey değişmedi Hd4000'ini yinede bulamadı. Herhalde Bir hata var ve sistemi komple sıfırlamam gerekçek :'/

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri