i3 Laptop LoL ve Knight Önerisi

Şerafettin Ünnü

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar bir laptop alacağım da özelliklerinden pek anlamam buraya yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim 

[font=Roboto,] İntel(R) core (TM) İ3 -2370M CPU @2.40 GHZ 64 bit 4GB Ram [/font]
[font=Roboto,]intel hd graphics 3000    yaklaşık toplam bellek 3038 MB[/font]

[font=Roboto,]sizce bu özellikler iyi midir ? knight ve lol tarzı oyunlar oynatır mı[/font]

ReKo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Çok acil yardımcı olur musunuz

Merhaba,

Öncelikle bu pek iyi bir sistem değil. Toplamda ne kadar bütçeniz olduğunu bize yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

Knight ve LoL tarzı oyunları elbette oynatacaktır. Fakat bunların yanında ekstra bir program açmanız halinde oyunda fps düşüklüğü yaşarsınız. Ayrıca Laptop diyorsunuz. Altına ayrı bir fan almadığınız müddetçe veya zemin ile laptop arası bir boşluk bırakmadığınız müddetçe uzun süreli oyunlarda bilgisayarınız ısınır ve yine fps düşmesi yaşarsınız. Ekran kartının çok kötü olduğunu ayriyeten belirtmek isterim.

İyi forumlar dilerim.

KS

Şerafettin Ünnü

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Çok acil yardımcı olur musunuz

i3 m380- 2.53 GHz işlemci 1gb nvidia GT 420m harici ekran kartı - 3 GB ddr3 RAM - 300 GB harddisk 15.6 inç ekran boyu hdd rpm : 5400 HDD tipi SATA kablosuz ağ : 802.11 a/b/g/n

Hocam peki bu özellikler nasıl dır ? 2. El laptop alicam 0 değil. Birde şeyi sormak istiyorum hp laptoplar çok mu ısınıyor pavilion g6 mesela

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,366
Konu başlığınız düzenlenmiştir. ACİLLLLL tarzı konu başlığı açmak forum kurallarına aykırıdır. Lütfen konu açarken, başlıklara dikkat ediniz..

KS

Şerafettin Ünnü

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
anladım teşekkür ederim kusura bakmayın biraz acelem vardı da şuan belirttiğim özellikler hakkında yorum yapabilir misiniz ?

KS

Şerafettin Ünnü

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
anladım teşekkür ediyorum ben sadece League of legends ve knight online için alacaktım o son söylediğim özellikli bilgisayarı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri