Onun anakart 2k işlemci de 2-1.8k gibi bir değeri var, toplam 4k de. Senin işlemci 4k, anakart da bioastar h510mh ise 1,6-2k gibi bir değeri var. Adamla 4k da anlaşırsan üzerine 1750 iste bence minimum. Amdye geçmek istiyorsun sanırsam ama niye daha düşük seviyeye geçiyorsun onu anlamadım. R5 5600'e geçilir bence.
hocam amd işlemci kulanmak istiyorum birde elimde bir miktar paranın olmasını istiyorum o yüzden birde hocam adam 1bintl verebilirim dediOnun anakart 2k işlemci de 2-1.8k gibi bir değeri var, toplam 4k de. Senin işlemci 4k, anakart da bioastar h510mh ise 1,6-2k gibi bir değeri var. Adamla 4k da anlaşırsan üzerine 1750 iste bence minimum. Amdye geçmek istiyorsun sanırsam ama niye daha düşük seviyeye geçiyorsun onu anlamadım. R5 5600'e geçilir bence.
Ben hem daha düşük işlemciye geçip, hemde zarar etmek istemezdim açıkçası. Siz takas yapmayın bence, kendi işlemcini 3750, anakartını da 1750 ye sat, R5 5600 al 3500'e sıfır, ikinci el de 2000'e b450-550 bir anakart bulursun. Şuan ki ekran kartınız nedir? R5 3600 yetecek miydi zaten?hocam amd işlemci kulanmak istiyorum birde elimde bir miktar paranın olmasını istiyorum o yüzden birde hocam adam 1bintl verebilirim dedi
rx 6600xt hocam aslında işin kısacası minig için alıcağım kaarlı bir iş kaar bırakıyor o yüzden r5 3600 daha iyi kazım yapıyorBen hem daha düşük işlemciye geçip, hemde zarar etmek istemezdim açıkçası. Siz takas yapmayın bence, kendi işlemcini 3750, anakartını da 1750 ye sat, R5 5600 al 3500'e sıfır, ikinci el de 2000'e b450-550 bir anakart bulursun. Şuan ki ekran kartınız nedir? R5 3600 yetecek miydi zaten?
Rtx3060'dan daha güçlü bir kart ki, R5 3600 zaten rtx 3060 ile kullanıldığında ucu ucuna yetiyor ve ufaktan darboğaz yapıyor. Soğutucusuz kullanıldığında zaten ısınan bir işlemci ve performansı düşüyor.rx 6600xt
xt 224 var ıd cooling üsteki mesaja ekleme yaptım birde hocamRtx3060'dan daha güçlü bir kart ki, R5 3600 zaten rtx 3060 ile kullanıldığında ucu ucuna yetiyor ve ufaktan darboğaz yapıyor. Soğutucusuz kullanıldığında zaten ısınan bir işlemci ve performansı düşüyor.
İyi soğutucunuz varmış. Ama kenarda para ayırmak bence saçma. Zaten kenara atılan TL'nin ertesi gün değeri düşüyor. O yüzden hiç seviye düşürmeden, Amd istiyorsanız R5 5600 ile devam edin derim ben.xt 224 var ıd cooling üsteki mesaja ekleme yaptım birde hocam
hocam minig de r5 3600 daha iyi kazıyor o yüzdenİyi soğutucunuz varmış. Ama kenarda para ayırmak bence saçma. Zaten kenara atılan TL'nin ertesi gün değeri düşüyor. O yüzden hiç seviye düşürmeden, Amd istiyorsanız R5 5600 ile devam edin derim ben.
Hocam mining mi kaldı, harcadığınız elektriğe yazık, uğraşmaya değmez bence.hocam minig de r5 3600 daha iyi kazıyor o yüzden
hocam cpu minig karlı oluyor şuanda 300 dolar kazanıyorum bir sistemden 100 dolar faturaya gidiyorHocam mining mi kaldı, harcadığınız elektriğe yazık, uğraşmaya değmez bence.
Valla o zaman daha bir şey diyemeyeceğim, karar size kalmış.hocam cpu minig karlı oluyor şuanda 300 dolar kazanıyorum bir sistemden 100 dolar faturaya gidiyor
şimdi hocam kendi ilanımı kendimmi oluşturayım yoksa takas ile almayamı çalışayımValla o zaman daha bir şey diyemeyeceğim, karar size kalmış.
Bence siz kendi ilanınızı açın, parçalarınızı olması gereken fiyata satın, sonrasına bakarsınız.şimdi hocam kendi ilanımı kendimmi oluşturayım yoksa takas ile almayamı çalışayım