I5 12400F 100 Derece

Kenshii1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dün bir hazır sistem aldım vatandan işlemci soğutucum xigmatek apache plus valoranta girer girmez 80 90 oluyor boşta 50 lerde geziyor lütfen yardımcı olun

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Dün bir hazır sistem aldım vatandan işlemci soğutucum xigmatek apache plus valoranta girer girmez 80 90 oluyor boşta 50 lerde geziyor lütfen yardımcı olun
O işlemci için yaz ayında normal değerler bir soğutucu lazım. Şu tarz bir şey alsanız işinizi görür

KS

Kenshii1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
O işlemci için yaz ayında normal değerler bir soğutucu lazım. Şu tarz bir şey alsanız işinizi görür
Normal gelmedi bana 100 e kadar çıkıyor derece

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
504
Yeni bir soğutucu ile işleri yoluna koyana kadar. Volarant ve aşırı yükte çalışan uygulamaları kullanmamaya çalışın.

Kasa nedir marka ve model olarak?

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
Normal. Havalar ,sanki afrika ormanlarındayız.Yanıyo,ortalık.

O ,apache plus ne olacak ki,bu işlemcilere göre değil,kendini zor soğutur,bu sıcaklarda.Isı borusuz.Hatta dark freezeri değilde,bütçen çıkabilecekse ,şunu al.

Tugraa1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

O ,apache plus ne olacak ki,bu işlemcilere göre değil,kendini zor soğutur,bu sıcaklarda.Isı borusuz.Hatta dark freezeri değilde,bütçen çıkabilecekse ,şunu al.
Nerde oturuyosunuz hocam.

KS

Kenshii1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

100 derece nasıl normal olabiliyor

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
258
Hocam kesinlikle normal değil o değerler, muhtemelen yanlış montajdır. Hatta soğutucunun jelatinini çıkarmadan takmış bile olabilirler. Elinizde termal macun var ise soğutucuyu sıfırdan montaj yapın derim.

KS

Kenshii1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
stok fanla o işlemci için normal, hazirandan beri 15 20 kişi gelmiştir aynı işlemci aynı soğutucu niye 100 derece diye. Hepsine ucuz yollu bir soğutucu aldırıp sorunu çözdük
Kullandığım soğutucunun testlerini inceledeğimde valorantda 65 dereceyi geçmiyor ben girer girmez 80 de başlıyor 100 e kadar geldi oyundan çıktım bir zarar gelicek diye

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Kullandığım soğutucunun testlerini inceledeğimde valorantda 65 dereceyi geçmiyor ben girer girmez 80 de başlıyor 100 e kadar geldi oyundan çıktım bir zarar gelicek diye
Yaz ayında 65 görmen imkansız desem yeridir o soğutucuyla, sebep belli soğutucu yetersiz geliyor

Frkn_35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Normal değil o değerler bencede i5 12400F stock soğutucu var 65 dereceleri görüyom

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri