O işlemci için yaz ayında normal değerler bir soğutucu lazım. Şu tarz bir şey alsanız işinizi görürDün bir hazır sistem aldım vatandan işlemci soğutucum xigmatek apache plus valoranta girer girmez 80 90 oluyor boşta 50 lerde geziyor lütfen yardımcı olun
Normal gelmedi bana 100 e kadar çıkıyor dereceO işlemci için yaz ayında normal değerler bir soğutucu lazım. Şu tarz bir şey alsanız işinizi görür
![]()
Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) | Teknobiyotik
Dark Freezer X127 ARGB Fanlı Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Addressable RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam...www.teknobiyotik.com
power boost pb-p2252bpYeni bir soğutucu ile işleri yoluna koyana kadar. Volarant ve aşırı yükte çalışan uygulamaları kullanmamaya çalışın.
Kasa nedir marka ve model olarak?
Nerde oturuyosunuz hocam.Normal. Havalar ,sanki afrika ormanlarındayız.Yanıyo,ortalık.
O ,apache plus ne olacak ki,bu işlemcilere göre değil,kendini zor soğutur,bu sıcaklarda.Isı borusuz.Hatta dark freezeri değilde,bütçen çıkabilecekse ,şunu al.
![]()
Aerocool Cylon 4F ARGB Beyaz 12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Kule Tipi İşlemci Soğutucu (LGA1700/AM5 Destekli) (AE-CC-CYLN4F-W) - İşlemci Soğutucu - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler: Uyumlu Soket Tipi Intel: LGA 2066 / 2011 / 1700 / 1200 / 115X AMD Socket: AM5/AM4/AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2/FM1 Fan Boyutu 120mm Fan Yapısı Hydraulic bearing...www.teknobiyotik.com
100 derece nasıl normal olabiliyorNormal. Havalar ,sanki afrika ormanlarındayız.Yanıyo,ortalık.
O ,apache plus ne olacak ki,bu işlemcilere göre değil,kendini zor soğutur,bu sıcaklarda.Isı borusuz.Hatta dark freezeri değilde,bütçen çıkabilecekse ,şunu al.
![]()
Aerocool Cylon 4F ARGB Beyaz 12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Kule Tipi İşlemci Soğutucu (LGA1700/AM5 Destekli) (AE-CC-CYLN4F-W) - İşlemci Soğutucu - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler: Uyumlu Soket Tipi Intel: LGA 2066 / 2011 / 1700 / 1200 / 115X AMD Socket: AM5/AM4/AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2/FM1 Fan Boyutu 120mm Fan Yapısı Hydraulic bearing...www.teknobiyotik.com
stok fanla o işlemci için normal, hazirandan beri 15 20 kişi gelmiştir aynı işlemci aynı soğutucu niye 100 derece diye. Hepsine ucuz yollu bir soğutucu aldırıp sorunu çözdük100 derece nasıl normal olabiliyor
Kullandığım soğutucunun testlerini inceledeğimde valorantda 65 dereceyi geçmiyor ben girer girmez 80 de başlıyor 100 e kadar geldi oyundan çıktım bir zarar gelicek diyestok fanla o işlemci için normal, hazirandan beri 15 20 kişi gelmiştir aynı işlemci aynı soğutucu niye 100 derece diye. Hepsine ucuz yollu bir soğutucu aldırıp sorunu çözdük
Yaz ayında 65 görmen imkansız desem yeridir o soğutucuyla, sebep belli soğutucu yetersiz geliyorKullandığım soğutucunun testlerini inceledeğimde valorantda 65 dereceyi geçmiyor ben girer girmez 80 de başlıyor 100 e kadar geldi oyundan çıktım bir zarar gelicek diye
stok fanla o işlemci için normal, hazirandan beri 15 20 kişi gelmiştir aynı işlemci aynı soğutucu niye 100 derece diye. Hepsine ucuz yollu bir soğutucu aldırıp sorunu çözdük
Normal dediğim, o stok soğutucu ile o kadar olur demeye getirdim .100 derece olur,yani.100 derece tabi ki ,normal bi rakam değil.Çok yüksek.100 derece nasıl normal olabiliyor