I5 12400F Fanından Ses Gelme Sorunu

Furaycy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar merhaba dün gece bilgisiyarın kasasından değişik ses geliyordu ses işlemcinin fanından geliyor galiba 3 4 dk geliyor sonra azalıyor ve 1 2 tekrardan ses yükselmeye başlıyor. dün pcyi yorucak hiç bişi yapmadım öğlen 4 gibi açtım gece 1de ses gelmeye başladı ses gelmeden önce youtubedan dizi izliyodum ve ses gelmeye başladı kasa çok soğuktu ses gelince yarım saate kapattım ve bügün az önce açtım suanlık ses yok biraz oyun oynayıp ses geliyor mu diye bakıcam sizce sorun nedir stock fan yetersiz kalıyor ztn

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Stok fan genelde sesli çalışır ama yine de başka bir sorun olup olmadığını kontrol etmekte fayda var. Montajı düzgün yapıldı mı mesela? Elinizle yerinde sağlam sabit mi kontrol edebilirsiniz. Veya fan yaprakları bir şeye çarpıyor olabilir mi?

KS

Furaycy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Stok fan genelde sesli çalışır ama yine de başka bir sorun olup olmadığını kontrol etmekte fayda var. Montajı düzgün yapıldı mı mesela? Elinizle yerinde sağlam sabit mi kontrol edebilirsiniz. Veya fan yaprakları bir şeye çarpıyor olabilir mi?
normal de bu kadar sesli çalışmıyodu birazdan bakıcam sallanıyomu diye

KS

Furaycy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Yaz geldi:) O yüzden coşmuş olabilir:)
olabilir ztn çok sıcak oturduğum yerden terliyorum Allah yardım etsin dışarda çalışanlara işlemcinin fanı sağlam kablolar bi yere değmiyor fan oynamıyor montaj da sağlam 2 ay önce vatandan almıştık kargo ile de gelmedi ztn fanı sarsacak bişi de olmadı büyük ihtimal yazdan dolayı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri