I5 12400F Için 240Ml Sıvı Soğutucu Önerisi

ibrhm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
i5 12400f ve 4070 ti superli bir gt301 kasaya sahibim. Sıvı soğutucu alıp üst kısma vidalamak istiyorum ve üstü max 240ml destekliyor. Lakin sıvı soğutucular hakkında hiçbir bilgim yok. Öncesinde kule tipi düşündüm fakat işlemcim yer yer geri kaldığı için şimdilik bir sıvı soğutucu alıp ileride işlemciyi de güncellemeyi düşünüyorum. O yüzden almışken önce kule tipi sonra sıvı soğutucu yerine direkt sıvı soğutucu almayı düşünüyorum. Daha çok render ağırlıklı kullanıyorum. Kasayı temizleyeli ve termal macun süreli 1 ay yeni dolmasına rağmen dün the last of us da 95 dereceleri görünce stok fanı artık değişmeliyim diye düşündüm. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,436
240 lık soğutucular Çift fanlı kule tiplerinin yanında çöp olarak kalır.
Bu attığım 360-280mm sıvı soğutmanın arasında bir performans verir, bakımı daha kolay, daha uzun ömürlü sıvı soğutmaya göre.

KS

ibrhm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
240 lık soğutucular Çift fanlı kule tiplerinin yanında çöp olarak kalır.
Bu attığım 360-280mm sıvı soğutmanın arasında bir performans verir, bakımı daha kolay, daha uzun ömürlü sıvı soğutmaya göre.
Fazlasıyla geç dönüyorum kusura bakmayın. İşteyken yazdığınızı gördüm ve biraz araştırma sonrası önerdiğiniz üründe karar kılıp aldım. Yanında gelen tft7 macunu ile taktıktan sonra cyberpunk 2077 de ilk olarak test ettim. 85-89 derecelerde gezen işlemci 55-57 derecelere kadar düştü. Ürünü almış ve deneyimlemişken diğer arkadaşlara da yön göstermesi açısından yazayım dedim. İyi forumlar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri